Spa configurator

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Laat pijn wegsmelten in een jacuzzi

 

Sporten doet goed, maar doe het ook goed

In de loop van de tijd gaan je gewrichten lijden onder de constante druk. Gevolg? Chronische ontstekingen. Natuurlijk is dit vanaf een bepaalde leeftijd bijna onvermijdelijk. We kennen allemaal wel iemand met een vorm van gewrichtsontstekingen... Maar wat als de gevolgen hiervan veel verder gaan? 


Je hebt jarenlang genoten van een zeer actieve levensstijl. En ineens, kan je werkelijk niets meer. Joggen en fietsen doen zeer. Je hebt rugpijn, nekklachten, kniepijn, ... Meer dan de fysieke effecten waaronder je lijdt, zijn het de mentale effecten die vooral een weerslag op je welzijn hebben.


Depressie gaat vaak gepaard met chronische pijn. Pijnstillers bieden tijdelijk soelaas. Maar zeg nu eens eerlijk, wil je de rest van je leven afhankelijk zijn van pijnstillers? 

Een spa als pijnbestrijding

Wanneer je in een warm bad gaat, gaat je lichaamstemperatuur de hoogte in. Een aantal dingen gebeuren met het lichaam die tegen de pijn helpen. Warm water zorgt ervoor dat de bloedvaten verwijden zodat helende stoffen doorheen het bloed kunnen doorstromen naar de getroffen gebieden. Het water zorgt er ook voor dat de spieren ontspannen, en haalt zo de spanningen weg die ervoor zorgen dat de zenuwen beschadigd worden. Naast pijnbestrijding, zijn er nog tal van voordelen van een spa...

Goed voor het hart

Een studie in 2016 in de "Journal of Physiology" wijst uit dat 8 weken consequente onderdompelingen in warm water, voor een verlaagde bloeddruk zorgen en zo ook voor flexibelere vaten. De warmte van een spa zorgt ervoor dat je zenuwen ontspannen. Zo kan je tot wel 8 uren pijnvrij zijn. Als dat niet beter is dan een pilletje tegen de pijn. Daarnaast zorgt het ontspannen in een jacuzzi ook voor een geweldige gemoedstoestand. Niet alleen de pijn maar ook al uw zorgen lossen als het ware op in het water. 
Stel je je nog steeds vragen over de gezondheidsvoordelen van een HotSpring Spa? Contacteer dan de dichtbijzijnste Hotspring dealer en ondervindt het zelf.

Spa
configurator® spa

Vind een
dealer

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

Alle voordelen die HotSpring® ons uitlegde, zijn ook uitgekomen

Ontdek alle verhalen

Ontvang onze nieuwsbrief