Spa configurator

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Detoxkuur in je HotSpring Spa

Het is weer bijna zomer en dus hoog tijd om je lichaam klaar te stomen na een lange, koude winter. Er is niets belangrijker dan goede eetgewoontes en voldoende sporten, maar wist je dat een jacuzzi je lichaam kan "detoxen" en zo kan helpen om klaar te zijn voor zonnigere dagen? Hieronder enkele tips over hoe je kan starten aan een detoxsessie bij jouw thuis.

Voorbereiding

Exfolieer

Ga in bad of neem een douche en scrub je huid met een ruw washandje of een scrubgel vooraleer je in de jacuzzi gaat. Dit zorgt ervoor dat dode huidcellen verwijderd worden zodat je huid kan ademen.

Tijdens de detoxsessie

Warmte. 

In de jacuzzi gaat je lichaamstemperatuur stijgen waardoor je zal beginnen te zweten. Dit zorgt ervoor dat gifstoffen uit je lichaam verwijderd worden.

Hydratatie.

Het is belangrijk om voldoende water te drinken terwijl je in de jacuzzi zit om het vochtpeil van je lichaam in balans te houden. Door het zweten verlies je immers veel vocht.

Stretch.

Je spieren zullen ontspannen zijn dankzij de warmte van de jacuzzi. Dit maakt de jacuzzi een ideale plaats om rustig je probleemgebieden te stretchen.

After-care

Zuiveren. 

Door een snelle, koude douche na een sessie in de jacuzzi te nemen, spoel je alle onzuiverheden die naar de opppervlakte van je huid zijn gekomen weg.
Begin aan een detoxsessie nog voor het zomerseizoen, zelfs beter als je dit enkele keren in het jaar herhaalt om je lichaam gezond te houden.

Spa
configurator® spa

Vind een
dealer

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

Alle voordelen die HotSpring® ons uitlegde, zijn ook uitgekomen

Ontdek alle verhalen

Ontvang onze nieuwsbrief