Spa configurator

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Plan nu je staycation voor 2021...

Het lijkt misschien ’n beetje aan de vroege kant om nu al met je vakantie bezig te zijn voor volgend jaar. Maar wil jij vanaf het voorjaar van 2021 in je achtertuin bubbelen in je eigen jacuzzi? Wacht dan niet af tot volgend jaar, maar reserveer je spa nu bij één van onze HotSpring verdelers. En leef met ’n gerust hart toe naar een onvergetelijke zomer!

 

5 redenen waarom nu bestellen de beste keuze is!

Hoewel het misschien aanlokkelijk lijkt om je aankoop uit te stellen tot volgend jaar, is dit absoluut niet aan te raden. Wij lijsten voor jou de 5 redenen op waarom je nu best al start met de voorbereiding van jouw staycation in 2021.

 

  1. Bestel je je jacuzzi nog dit jaar (dus voor 31/12/2020) bij één van onze Hotspring verdelers, dan worden de 2020 prijzen gehanteerd. Zelfs wanneer je jacuzzi pas in het voorjaar van 2021 geplaatst wordt. Voordeel gegarandeerd dus!
  2. Sinds de Corona crisis is de vraag naar onze jacuzzi’s exponentieel gestegen. Hierdoor lopen de leveringstermijn op tot maanden. Het ziet er bovendien niet naar uit dat ze op korte termijn terug zullen inkrimpen. Droom je dus van een echte HotSpring Spa, wacht dan niet langer en reserveer nu jouw exemplaar! Hoe eerder jij je bestelling plaatst, hoe sneller je zal kunnen genieten van je spa.
  3. In het gamma van HotSpring zijn er meer dan 30 verschillende modellen en kleurencombinaties. Wil jij uit dit XL aanbod jouw uniek spa-model kiezen in de gedroomde kleuren voor jouw terras? Bestel dan nu en jouw spa wordt op bestelling voor jou gemaakt tegen het voorjaar van 2021. Wacht je daarentegen tot volgend jaar, dan zal je keuze wellicht beperkter zijn.
  4. Maakt de plaatsing van een spa deel uit van de herinrichting van je tuin of terras? Dan heb je er nog meer voordeel bij om Gervi als wellness leverancier vanaf het prille begin bij je outdoor project te betrekken. Onze wellness experts zorgen voor een naadloze integratie van de spa in het nieuwe ontwerp van je tuin.
  5. Tenslotte, wij begrijpen dat deze lange termijnen voor jou als klant ongezien zijn. Daarom willen wij het “wachten” voor jou verzachten… Wat dit precies inhoudt? Vraag hier je offerte mét “verzachtende” condities aan:
Naam *
Voornaam *
Woonplaats *
E-mail *
Telefoonnummer *

Spa
configurator® spa

Vind een
dealer

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

Alle voordelen die HotSpring® ons uitlegde, zijn ook uitgekomen

Ontdek alle verhalen

Ontvang onze nieuwsbrief