Prijzen en certificaties voor spa's

Als een van de vooraanstaande spa-merken ter wereld verbindt HotSpring® Spas zich ertoe de absoluut beste spa-eigenaarservaring te leveren. Door baanbrekend ontwerp, gepatenteerde technologie, hoogstaand materiaal, energiezuinigheid en ongeëvenaarde eigenaarsvoordelen te combineren ontwikkelde HotSpring Spas een winnende formule voor succes — met prijzen en certificaten die dat bewijzen.

Prijzen

Consumers Digest
HotSpring Spas is de enige fabrikant die zijn spa's zag bekroond worden tot Beste Aankoop door Consumer Digest telkens er spa's werden beoordeeld, in 1986, 1992, 1995, 1998, 2003, 2007, en 2011.

De staat Californië
De staat Californië bekroonde HotSpring Spas met de Flex Your Power Award voor de toonaangevende rol in energiebesparende productie-activiteiten in 2008.

INDESIGN Institute for Innovative Design
HotSpring Spas ontving de ENVY Award voor energiebesparend spa-ontwerp in 2008 van het INDESIGN Institute for Innovative Design, een instituut voor research en ontwikkeling nabij München, Duitsland.

Certificaten

SpaSearch-certificaat
HotSpring Spas heeft sinds het begin van de uitreiking van de award in 2005 ieder jaar het SpaSearch-certificaat verdiend voor het leveren van een superieure eigenaarservaring.

Lloyd’s Register
De kwaliteitssytemen van de Highlife®-collectie van HotSpring Spas zijn gecertificeerd door Lloyd’s Register voor hun overeenstemming met ISO 9001:2008, de hoogste internationale norm voor kwaliteit van ontwerp en fabricage.

California Energy Commission
HotSpring Spas heeft alle modellen gecertificeerd volgens de California Energy Commission (CEC) in overeenstemming met de Californische wetgeving.

 

 

EEN VERDELER ZOEKEN


You Must Enter a Postal Code & Select a Country

Vul uw Voornaam in
Vul uw Achternaam in
Vul uw Adres in
Kies Land
Vul uw Stad in
Vul uw Postcode in
Vul uw E-mailadres in
Enter a valid phone number
Kies Model
Kies Tijdspanne tot aankoop
 
 
 
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.
Een website probleem rapporteren