Milieuvriendelijke spa's

De Earth Smart -spa

HotSpring® bouwt enkele van de meest milieuvriendelijke spa's op de markt, elk ontworpen met onze ecologische voetafdruk in het achterhoofd.

Elke HotSpring-spa werkt met unieke energiebesparende eigenschappen, zodat u kunt genieten van lagere maandelijkse gebruikskosten.

Het ACE®-zoutwatersysteem wekt automatisch de juiste hoeveelheid reinigingsmiddelen op die uw spa nodig heeft. Hierdoor wordt de levensduur van uw spa-water verlengd zodat u de spa minder vaak moet laten leeglopen en opnieuw vullen.  

Groen denken in de productie:

Als een echte milieubeheerder laat HotSpring Spas groene beslissingen deel uitmaken van de bedrijfsstrategie op lange termijn, die weerspiegeld wordt in alle aspecten van onze activiteiten. Onze stappen voor een minimale ecologische voetafdruk bestaan uit:

 • Het uivoeren van een Ecovaluation™ voor de herkenning van energiebesparingsprojecten die onze koolstofdioxide-uitstoot aanzienlijk zouden verminderen tot het equivalent van de aanplanting van 374 ha bomen.
 • Verbeteringen aanbrengen in de bediening van ons watersysteem, waardoor jaarlijks bijna 400.000 liter water kan bespaard worden
 • Recycleren van meer dan 1,5 miljoen kilo materiaal per jaar.
 • Gebruik van een structuur in ABS-kunststof die gemaakt is van gedeeltelijk gerecycleerd materiaal en die recycleerbaar is bij Highlife®-collectie NXT-modellen
 • Als SmartWay Transport Partner verbonden tot zuiver, efficiënter vervoer.
 • Het inpakken van elke HotSpring-spa in materiaal dat ongeveer 50% post-consumenten gerecycleerd materiaal bevat en 100% recycleerbaar is.
 • Het 24/7 opwekken van onze eigen stroom door middel van zuiver aardgas.
 • Het aanwijzen van "groene" en "energiebesparende" teams die zorgen voor voortdurende opleiding en de toepassing van energiebesparende en groene praktijken.
 • Deelname aan de U.S. Green Building Council (Amerikaanse raad voor groene gebouwen)
 • Aanzienlijke vermindering van ons papierverbruik door voortdurend nieuwe elektronische communicatie- en bedrijfssystemen te installeren.
 • Het afdrukken van onze brochures op papier met groene energie van Forest Stewardship Council (FSC), dit wil zeggen dat het papier vezels bevat die afkomstig zijn van bossen die ecologisch verantwoord beheerd worden en dat het papier geproduceerd wordt door middel van hernieuwbare energie

EEN VERDELER ZOEKEN


You Must Enter a Postal Code & Select a Country

Vul uw Voornaam in
Vul uw Achternaam in
Vul uw Adres in
Kies Land
Vul uw Stad in
Vul uw Postcode in
Vul uw E-mailadres in
Enter a valid phone number
Kies Model
Kies Tijdspanne tot aankoop
 
 
 
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.
Een website probleem rapporteren