De Absolute Best Hot Tub Ownership Experience

Tevredenheid van eigenaars is inclusief

“Al sinds 1997 ben ik President van HotSpring® Spas en al meer dan 25 jaar ben ik actief in de onderneming. Ik ben er trots op dat ik mijn carrière heb gewijd aan een onderneming met zo'n onbetwistbaar karakter. Daarom zou ik graag mijn mening met u delen over onze blijvende verbintenis naar onze klanten toe, onze integriteit en kracht als onderneming en onze toewijding tot het maken van de beste spa's ter wereld."

- Steve Hammock, President

Onze blijvende verbintenis naar onze klanten toe

Wij, bij HotSpring Spas, verbinden ons ertoe de absoluut beste spa-eigenaarservaringte leveren. Wij begrijpen dat de beslissing van wie u een spa gaat kopen even belangrijk is als het kiezen van de spa zelf, want het aanschaffen van een spa betekent dat u een langdurige relatie aangaat met de fabrikant alsook met uw lokale verdeler.

Als fabrikant houdt HotSpring Spas deze relatie in ere door elke spa te voorzien van een stevige garantie alsook een uitstekende naverkoopdienst.

Wij bieden ultieme gemoedsrust door ongeëvenaarde service en ondersteuning te bieden in samenwerking met de beste onafhankelijke verdelers ter wereld. Er is één verkoop- en servicevestiging gevestigd in de buurt van uw verblijfplaats en de rest in meer dan 850 locaties wereldwijd.

Wij verbinden ons ertoe om elke HotSpring-spa te bouwen naargelang de realiteit van het dagelijkse gebruik en om de door u gewenste voordelen te leveren op de meest doeltreffende, aangename en betrouwbare manier.

Van dagdagelijkse betrouwbaarheid tot de absoluut laagste gebruikskosten, u zal ontdekken dat uw HotSpring-spa na verloop van tijd de beste waarde biedt.

Onze integriteit en kracht

Bij HotSpring Spas stimuleren wij een cultuur van integriteit die een afspiegeling is van ons streven naar uitmuntendheid en het optimaal bedienen van onze klanten. Dit streven heeft van ons de leider in de spa-industriegemaakt en maakt het mogelijk voor ons om sterk en veerkrachtig te zijn als onderneming.

Al meer dan 35 jaar lang leidt HotSpring Spas de sector met ultramoderne ontwerpen en energiezuinige prestaties.

Met meer dan 1.000.000 klanten is HotSpring Spas het meest verkochte spa-merk ter wereld.

Ons personeelsbestand is sterk en beschikt over veel ervaring. Wij hebben talrijke prijzen gewonnen voor Beste Werkplaats en het gemiddelde dienstverband van werknemers is meer dan tien jaar.

HotSpring Spas maakt deel uit van het Fortune 500 bedrijf, Masco Corporation, met kwaliteitsproducten zoals Delta®-kranen, KraftMaid®-omkastingen en Behr®-verven.

Als u een HotSpring-spa koopt, bent u op uw gemak omdat u weet dat wij er zullen zijn om u te ondersteunen tijdens uw eigenaarservaring.

Een HotSpring-spa is de juiste keuze!

Samen met onze partner-verdelers verbinden wij ons ertoe onze beloftes na te komen. Onze spa's zijn blijvend en wij ook. Als u overweegt om een spa te kopen, bekijk dan eens aandachtig de HotSpring-spa's.

Zou het niet geweldig zijn om thuis te komen, elke dag in uw HotSpring-spa te springen en de sleur van de dag te laten verdwijnen als sneeuw voor de zon? U zult zich beter voelen en u kunt erop rekenen dat u nog jarenlang zult genieten van de voordelen van ontspanning, herbronning en verjonging. Uw thuis is uw heiligdom en nu is het ideale moment om iets aan het genot en de warmte ervan toe te voegen.

Ik nodig u uit om lid te worden van de familie van HotSpring Spas en te genieten van de absoluut beste spa-eigenaarservaring.

EEN VERDELER ZOEKEN


You Must Enter a Postal Code & Select a Country

Vul uw Voornaam in
Vul uw Achternaam in
Vul uw Adres in
Kies Land
Vul uw Stad in
Vul uw Postcode in
Vul uw E-mailadres in
Enter a valid phone number
Kies Model
Kies Tijdspanne tot aankoop
 
 
 
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.
Een website probleem rapporteren