WAAROM HOTSPRING® SPAS?

Een spa biedt de krachtige combinatie van massage en warm water. Wij streven ernaar dit nog beter te doen met een unieke massage, innovatieve waterverzorgingssystemen en eigenschappen die het water warm houden en de gebruikskosten laag. Bovendien kunt u rekenen op onze decennialange ervaring en onze ongeëvenaarde klantenzorg voor de Absolute Best Hot Tub Ownership Experience.

Kalmerende massages


Wij ontwerpen onze spa's voor de allerbeste massage-ervaring. Onze innovatieve, gepatenteerde jets zijn ontworpen voor specifieke spiergroepen en zorgen voor krachtige waterstromen die u kunt aanpassen aan de door u gewenste druk. Bovendien vermindert ons SmartJet-systeem de energiekosten door enkel de stroom te gebruiken die echt nodig is.

EXCLUSIEVE MOTO-MASSAGE DX

De Moto-Massage DX-jet heeft een revolutie teweeggebracht op vlak van hydrotherapie. Deze unieke bewegende jet heeft twee krachtige warmwaterstromen die over de hele lengte van uw rug op en neer bewegen. Deze unieke rugmassage is enkel beschikbaar bij HotSpring® en is inclusief bij bepaalde modellen.

Hot Spring Moto Massage DX jets

HL Seat 1

Geniet van verschillende jets

SoothingStream®

SoothingStream-Jet

Deze unieke jet bevat twaalf poorten waardoor een sterke, brede waterstroom wordt vrijgelaten die de spanning op een zachte manier uit uw schouder en bovenrug laat verdwijnen.

Jet Stream®

FOOTSTREAM-JET

De Footstream-jet is een van onze meest krachtige jets en produceert een waterstroom die sterk genoeg is om pijn aan de voeten te verzachten en de spanning diep in uw rug te laten verdwijnen.

Rotary Hydromassage

Rotary Hydromassage Jet

Deze roterende jets creëren een krachtige stroom van bewegend water en bieden een diepe massage die de spanning laat verdwijnen uit doelgerichte zones.


Kristalhelder water staat centraal bij een geweldige spa-ervaring. Wij verbinden ons er ook toe om het spa-eigenaarschap zo eenvoudig mogelijk te maken. De waterverzorgings- en filtratiesystemen van HotSpring bieden exclusieve eigenschappen die onze spa-eigenaars helpen om te kunnen genieten van zuiver water met zo weinig mogelijk moeite.

  

Ace-Diamond

WATERVERZORGING
HET Ace®-ZOUTWATERSYSTEEM

Deze geavanceerde waterverzorgingsoptie is exclusief beschikbaar bij HotSpring. Het ACE zoutwatersysteem maakt gebruik van een diamantelektrode om een krachtig oxidatiemiddel en chloorontsmettingsmiddel te creëren dat uw spa-water zuiver houdt. Met het ACE-systeem moet u minder flesproducten toevoegen aan het water en geniet u van betere waterkwaliteit met minder onderhoud.

SilentFlo

100% FILTRATIE ZONDER OMLEIDING
Tri-X filters

Enkel beschikbaar bij HotSpring, de modellen uit de Highlife®-collectie filteren 100% van het water 100% van de tijd, zelfs als de jets aan staan. En met de langdurigere, meer efficiënte Tri-X-filters kunt u genieten van zuiverder water met minder onderhoud aangezien deze filters vaatwasmachinebestendig zijn.

ENERGIEZUINIGHEID

Ons doel bestaat erin de meest doeltreffende spa's ooit te ontwikkelen. Wij hebben een volledig Energy Smart™-systeem gecreëerd dat het energieverbruik vermindert zodat u geld kunt besparen. U geniet van de gemoedsrust dat uw HotSpring-spa warm en klaar zal zijn voor u, zonder hoge energierekeningen. 

WhyHotSpring_EnergySection

energy-01

SUPER ENERGIEZUINIG

Spa's uit de Highlife-collectie worden beschouwd als super energiezuinig omwille van de geavanceerde Energy Smart-eigenschappen die u nergens anders vindt.

energy-02

Silent Flo

Spa's uit de Highlife- en Limelight-collectie bevatten de SilentFlo 5000-circulatiepomp, die het spa-water stil en voortdurend laat circuleren en minder stroom verbruikt dan een lamp van 40 watt.

energy-03

Fibercor®

Spa's uit de Limelight-collectie en Hot Spot®-spa's bevatten FiberCor-isolatie, die de spa-omkasting volledig isoleert aan een dichtheid die 4X groter is dan het traditionele schuim van 8 kg/m³.

97°

$$$

The Absolute Best Hot Tub
Ownership Experience

U kunt rekenen op onze ervaren en vakkundige HotSpring-verdelers om ongeëvenaarde klantenzorg te verlenen tijdens uw zoektocht naar een spa, bij de aankoop van een spa en terwijl u geniet van uw nieuwe spa. HotSpring-verdelers verbinden zich ertoe u de beste spa-ervaring ooit te bieden. Met meer dan 850 verkoop- en servicecentra wereldwijd staat er steeds een HotSpring-verdeler in uw buurt klaar om uw vragen te beantwoorden.

 

Met Hot Spring kunt u rekenen op duurzame kwaliteit. Bovenop de hulpvaardige service van ons team van verdelers wordt iedere spa geleverd met een allesomvattende garantie ondersteund door een fabrikant die u kunt vertrouwen. HotSpring verkoopt wereldwijd meer spa's dan eender welk ander merk en wij verbinden ons ertoe om achter onze producten en klanten te staan.

 

Een verdeler zoeken

ECHTE MENSEN, ECHTE VERHALEN

Uw lokale verdeler kan u helpen om de beste prijzen en opties voor spa's te vinden in uw buurt. Omwille van de productiekosten kunnen de prijzen variëren naargelang de locatie.

EEN VERDELER ZOEKEN


You Must Enter a Postal Code & Select a Country

Ontvang gratis een vrijblijvende offerte van uw erkende HotSpring-verdeler.

Vul uw Voornaam in
Vul uw Achternaam in
Vul uw Adres in
Kies Land
Vul uw Stad in
Vul uw Postcode in
Vul uw E-mailadres in
Enter a valid phone number
Kies Model
Kies Tijdspanne tot aankoop
 
 
 
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.
Een website probleem rapporteren