Hoe bereidt u zich voor op de levering van een spa?

INSTRUCTIES TER VOORBEREIDING VAN DE LEVERING VOOR Limelight® Collectie

De instructies ter voorbereiding van de levering voor 2014 Limelight Collectie zal u voorzien van de informatie die u nodig hebt om de veilige en tijdige installatie van uw nieuwe spa te verzekeren. Selectie van de locatie, toegang bij levering, voorbereiding van de ondergrond en elektrische vereisten komen hier specifiek aan bod.

* Om deze PDF-documenten te kunnen bekijken, hebt u Adobe Reader nodig.

 


Download Vorige Limelight Instructies Van De Levering

INSTRUCTIES TER VOORBEREIDING VAN DE LEVERING VOOR Hot Spot® Spas

De instructies ter voorbereiding van de levering voor 2014 Hot Spot Spas zal u voorzien van de informatie die u nodig hebt om de veilige en tijdige installatie van uw nieuwe spa te verzekeren. Selectie van de locatie, toegang bij levering, voorbereiding van de ondergrond en elektrische vereisten komen hier specifiek aan bod.

* Om deze PDF-documenten te kunnen bekijken, hebt u Adobe Reader nodig.

 


Download Vorige Hot Spot Instructies Van De LeveringWatkins Manufacturing Corporation behoudt zich het recht voor om specificaties of het ontwerp te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving en zonder enige verplichting dienaangaande.

Als u problemen blijft hebben met de toegang tot een van deze PDF-bestanden, stuur dan een e-mail naar webmaster@watkinsmfg.com. Helaas zijn de Instructies ter voorbereiding van de levering van voor 1999 niet beschikbaar in elektronisch formaat. Indien u een eerdere editie nodig hebt, neem dan contact op met uw lokale erkende HotSpring®-spa verdeler. Voor andere vragen, raadpleeg ons hoofdstuk over de Klantendienst.

Uw lokale verdeler kan u helpen om de beste prijzen en opties voor spa's te vinden in uw buurt. Omwille van de productiekosten kunnen de prijzen variëren naargelang de locatie.

EEN VERDELER ZOEKEN


You Must Enter a Postal Code & Select a Country

Ontvang gratis een vrijblijvende offerte van uw erkende HotSpring-verdeler.

Vul uw Voornaam in
Vul uw Achternaam in
Vul uw Adres in
Kies Land
Vul uw Stad in
Vul uw Postcode in
Vul uw E-mailadres in
Enter a valid phone number
Kies Model
Kies Tijdspanne tot aankoop
 
 
 
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.
Een website probleem rapporteren