meer dan een spa

De voordelen van de eigendom van een spa gaan veel verder dan alleen maar warm water. Onze eigenaars beweren dat ze overdag meer energie hebben als ze 's morgens een duik nemen en dat ze beter slapen als ze 's avonds een duik nemen. Veel eigenaars ervaren dat ze minder pijn hebben en meer kunnen doen dan anders het geval zou zijn. Bovendien kan de tijd die samen wordt doorgebracht in de spa leiden tot betere relaties buiten de spa.

“Het is het beste wat ik ooit voor mezelf gedaan. Het is ontspannend en het helpt echt tegen pijn.”

HotSpring®-eigenaar

SAMEN GENIETEN

Als u tijd doorbrengt met uw geliefden, ondergedompeld in warm water, gebeurt er iets magisch. De spa wordt een private en veilige plaats waar mensen kunnen ontspannen, hun waakzaamheid kunnen laten varen en zich echt kunnen openstellen. In deze afleidingsvrije zone zult u genieten van betekenisvolle conversaties en speciale momenten met de mensen die u het dierbaarst zijn, waardoor relaties sterker worden.

“… Het voordeel van onze familie samen te brengen zonder vrees heeft al onze dromen overtroffen.” 

Envoy-eigenaar

HELEMAAL UZELF ZIJN

Voel u elke dag opperbest door uw spa deel te laten uitmaken van uw dagelijkse ritueel. Ervaar fysieke voordelen, zoals vermindering van stress en spanning van pijnlijke spieren, maar ook emotionele en mentale voordelen. Bij onderdompeling in warm water kunt u alles loslaten, bekomen en er herboren uitkomen. Voor een paar ogenblikken voelt u zich volledig zorgeloos. Met een spa is het eenvoudig om van welzijn een prioriteit te maken.

 

“Elke morgen na een bad van één uur in de spa voel ik me als herboren.”

Grandee-eigenaar

GENIET VAN DE BUITENLUCHT

Neem een pauze en geniet van… sterrennachten, gouden zonsopgangen, vallende sneeuw, de bladeren die veranderen en zoveel meer. Met een spa beschikt u over een privaat toevluchtsoord wanneer u uw deur uitstapt. Omgeven door de natuur kunt u de pracht die wij maar al te vaak als vanzelfsprekend beschouwen in u opnemen. Tijdens deze stille momenten krijgt u een breder perspectief en u voelt u zich opnieuw verbonden met hetgeen echt belangrijk is.
 

“Ontspannen in de namiddagzon of 's avonds sterren kijken, ik ben heel blij met deze spa." 

HotSpring-eigenaar

EEN BETER, COMPLETER LEVEN

De fysieke welzijnsvoordelen van spa's zijn drievoudig: de warmte verhoogt de bloedsomloop door verwijding van de bloedvaten, het drijfvermogen doet de spanning op de gewrichten verdwijnen door uw gewicht met 90% te verlichten en de krachtige jets verlichten spanning met massage. Al deze elementen werken samen om verschillende gezondheidsvoordelen aan te bieden, waardoor onze eigenaars uiteindelijk een actiever en completer leven kunnen leiden.

“De kracht van jets is fantastisch en zorgt ervoor dat mijn lichaam 20 jaar jonger aanvoelt.”

HotSpring-eigenaar

Benefits of a hot tub

HYDROMASSAGE-VOORDELEN

Er zijn drie belangrijke factoren actief in een spa: warmte, drijfvermogen en massage. Samen zorgen deze factoren voor een ontspannende, kalmerende hydromassage-ervaring.

Meer Informatie

A better night's sleep

BETERE NACHTRUST

Volgens de National Sleep Foundation hebben ongeveer 132 miljoen Amerikanen meer dan één nacht per week last van slaapstoornissen, zoals slapeloosheid. Tijd doorbrengen in een spa alvorens u gaat slapen, kan leiden tot een diepere en vredigere slaap.

Meer Informatie

Benefits of a hot tub for arthritis

MOBILITEIT VERHOGEN

Als u een van de 46 miljoen Amerikanen bent die lijden aan artritis, dan kan het onderdompelen in een HotSpring-spa u helpen de pijn te verzachten door gewrichtsontstekingen te beperken en uw mobiliteit te verhogen.

Meer Informatie

ONTDEK HET HOTSPRING-VERSCHIL

Als het meest verkochte spa-merk ter wereld biedt HotSpring® Spas spa's aan met een betere massage, zuiverder water, energiezuinige Energy Smart™-eigenschappen en de Absolute Best Hot Tub Ownership Experience.

ECHTE MENSEN, ECHTE VERHALEN

Uw lokale verdeler kan u helpen om de beste prijzen en opties voor spa's te vinden in uw buurt. Omwille van de productiekosten kunnen de prijzen variëren naargelang de locatie.

EEN VERDELER ZOEKEN


You Must Enter a Postal Code & Select a Country

Ontvang gratis een vrijblijvende offerte van uw erkende HotSpring-verdeler.

Vul uw Voornaam in
Vul uw Achternaam in
Vul uw Adres in
Kies Land
Vul uw Stad in
Vul uw Postcode in
Vul uw E-mailadres in
Enter a valid phone number
Kies Model
Kies Tijdspanne tot aankoop
 
 
 
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.
Een website probleem rapporteren