Spa-watersystemen

Besteed meer tijd aan het ontspannen als u weet dat uw spa-water zuiver, vers en klaar is voor u. HotSpring biedt drie gebruiksvriendelijke waterverzorgingssystemen waaruit u kunt kiezen en een volledige lijn van aangepaste waterverzorgingsproducten om al uw eigenaarsbehoeften tegemoet te komen.

water-systems-01

ACE®-zoutwatersysteem

Besteed minder tijd aan het onderhoud van uw spa en geniet toch van water met een betere kwaliteit. Het exclusieve ACE-zoutwatersysteem is enkel beschikbaar voor spa's uit de Highlife®- en Limelight® -collectiecollectie en maakt gebruik van een gepatenteerde diamantelektrode om automatisch chloor en andere reinigingsmiddelen op te wekken. Het ACE-systeem houdt het water van uw spa sprankelend en zijdezacht, waardoor de bij traditionele waterverzorging optredende droge huid en irritatie van de ogen worden verminderd.

water-systems-02

EverFresh-waterverzorgingssysteem

Dagelijks moet u kunnen genieten van sprankelend en helder spa-water. Het EverFresh-waterverzorgingssysteem maakt het eenvoudig om uw spa-water zuiver te houden en vermindert de behoefte aan chloor. Dit gebruiksvriendelijke systeem combineert de reinigingskracht van het FreshWater®III-hoogrendementsozonsysteem met de voortdurende FreshWaterAg+®-zilverionenontsmetter en het chloorvrije Freshwater MPS-oxidatiemiddel om het spa-water kristalhelder en voldoende ontsmet te houden. Wenst u meer informatie?

Indien u vragen hebt over onze spa's of accessoires, onze klantenserviceafdeling staat steeds klaar om u te helpen.

Uw lokale verdeler kan u helpen om de beste prijzen en opties voor spa's te vinden in uw buurt. Omwille van de productiekosten kunnen de prijzen variëren naargelang de locatie.

EEN VERDELER ZOEKEN


You Must Enter a Postal Code & Select a Country

Ontvang gratis een vrijblijvende offerte van uw erkende HotSpring-verdeler.

Vul uw Voornaam in
Vul uw Achternaam in
Vul uw Adres in
Kies Land
Vul uw Stad in
Vul uw Postcode in
Vul uw E-mailadres in
Enter a valid phone number
Kies Model
Kies Tijdspanne tot aankoop
 
 
 
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.
Een website probleem rapporteren