Vervangende spa-afdekkingen

Onze spa-afdekkingen zijn gemaakt voor een langdurig en duurzaam gebruik, helaas zullen alle leuke jaren van gebruik ook hun tol eisen. Uw spa-afdekking is een essentieel onderdeel van het Energy Smart™-systeem en belangrijk voor de energiezuinigheid waarmee HotSpring® zich onderscheidt. Als u een vervangende afdekking nodig hebt, dring dan aan op een echte HotSpring-afdekking.

Energiezuinigheid

HotSpring Spas speelt een toonaangevende rol in de sector bij het produceren van energiebesparende spa's en afdekkingen. Onze starre, vinyl spa-afdekkingen houden de warmte goed vast met hun schuimkern van 680 g. en 907 g. die de R-factor van de afdekking verhoogt voor bijkomende energiezuinigheid. 

Voortreffelijke constructie

HotSpring's vinyl afdekkingen van hoogwaardige kwaliteit bevatten een afgeschuinde op maat gemaakte kern waardoor water kan weglopen, terwijl de polyester draad en de poly-ply laminaatlaag een dampscherm vormen om de afdekking te beschermen tegen gure weersomstandigheden, chemicaliën en intens zonlicht. De nylon flappen geven de rits extra kracht en voorkomen barsten of scheuren.

Duurzaam ontwerp

HotSpring -afdekkingen zijn uitgerust met exclusieve, stevige beugels voor sterke ondersteuning en eenvoudige installatie van onze exclusieve afdekkingshefsystemen. Elke afdekking is vervaardigd met dubbelgestikt vinyl voor een duurzaam scharnier en extra sterke gewatteerde handgrepen voor langdurige prestatie. Er zijn 24 versterkte interne drukpunten in elke spa-afdekking, waaronder aluminium versterkingen voor maximale kracht en minimaal gewicht.   

Gecertificeerde veiligheid

Versterkte, aanpasbare riemen maken het eenvoudiger om de spa-afdekking veilig vast te maken. Elke HotSpring-afdekking is UL-geclassificeerd volgens de ASTM-veiligheidsnormen en bevat kinderveilige sloten voor extra bescherming.

Uw lokale verdeler kan u helpen om de beste prijzen en opties voor spa's te vinden in uw buurt. Omwille van de productiekosten kunnen de prijzen variëren naargelang de locatie.

EEN VERDELER ZOEKEN


You Must Enter a Postal Code & Select a Country

Ontvang gratis een vrijblijvende offerte van uw erkende HotSpring-verdeler.

Vul uw Voornaam in
Vul uw Achternaam in
Vul uw Adres in
Kies Land
Vul uw Stad in
Vul uw Postcode in
Vul uw E-mailadres in
Enter a valid phone number
Kies Model
Kies Tijdspanne tot aankoop
 
 
 
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.
Een website probleem rapporteren