Spa-accessoires

Breng ontspanning naar een hoger niveau met de verbeteringen aan de buitenkant van de HotSpring®-spa. Met deze doordachte spatoevoegingen kunt u uw spa nog meer verbeteren — zodat u elke dag kunt genieten van een rustige vakantie in uw eigen tuin.

side-enhancements-01

Clarion®-verlichtingssysteem

Verbeter de avondlijke omgeving van uw spa met prachtige buitenverlichting. Creëer sfeer in uw tuin met het Clarion-verlichtingssysteem op uw spa-omkasting, spa-trapjes of gebruik de externe verlichting om de ingang van de spa te verlichten als bijkomende veiligheid.

side-enhancements-02

Parasol aan de buitenkant van de spa

Breng schaduw aan boven uw spa met de 360° draaibare parasol aan de buitenkant van de spa. Vervaardigd uit aluminium met poederlaag en verzinkt staal is deze parasol roestvast met een grondplaat onder de spa-omkasting voor stabiliteit. De beschermkap met een diameter van 3 meter is beschikbaar in Crème of Navy Blue.

side-enhancements-03

Spakussen

Leun achterover, ontspan en geniet ten volle van de rustgevende en zinnenprikkelende prestatie van uw spa met dit handige en comfortabele spa-kussen.

side-enhancements-04

Handdoekrek aan de buitenkant van de spa

Houd uw handdoek binnen handbereik met dit eenvoudig te monteren handdoekrek, vervaardigd uit aluminium met poederlaag en een bronzen afwerking die een stijlvolle en handige toegevoegde waarde biedt voor uw tuin.

side-enhancements-05

Spaleuning

De grondplaat van deze leuning kan veilig onder de spa-omkasting worden geschoven voor stabiliteit. Bovendien zwaait deze leuning in en uit uw spa — zodat deze gemakkelijk bereikbaar is bij het in- en uitstappen. De leuning heeft ook een LED-lamp op batterijen voor nog meer gemak en veiligheid 's avonds.

Uw lokale verdeler kan u helpen om de beste prijzen en opties voor spa's te vinden in uw buurt. Omwille van de productiekosten kunnen de prijzen variëren naargelang de locatie.

EEN VERDELER ZOEKEN


You Must Enter a Postal Code & Select a Country

Ontvang gratis een vrijblijvende offerte van uw erkende HotSpring-verdeler.

Vul uw Voornaam in
Vul uw Achternaam in
Vul uw Adres in
Kies Land
Vul uw Stad in
Vul uw Postcode in
Vul uw E-mailadres in
Enter a valid phone number
Kies Model
Kies Tijdspanne tot aankoop
 
 
 
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.
Een website probleem rapporteren