Spa-verzorging

Uw spa kan u best onderhouden met filters, spavacuüms en andere producten die specifiek gemaakt zijn voor uw HotSpring®-model. Blader door onze selectie van premium HotSpring-producten die beschikbaar zijn bij uw lokale verdeler.

FreshWater-spaverzorgingsproducten

De lijn van FreshWater®-spaverzorgingsproducten werd exclusief ontwikkeld voor eigenaars van een HotSpring-spa. Deze producten zijn goedgekeurd voor gebruik in uw spa en worden aangeboden om het beste te halen uit uw spa-ervaring.

Starterspakket voor spaverzorging

Het volledige FreshWater-spaverzorgingspakket wordt geleverd in één handige doos en bevat geconcentreerde chloorkorrels, MPS-oxidatiemiddel, pH omhoog, pH omlaag, antischuimmiddel, roest & aanslag, 5-in-1-teststrips en een onderhouds- en probleemoplossingsgids. Alles wat u nodig hebt om te genieten van uw spa.

5-in-1-teststrips

Volg eenvoudig de chloor-, broom-, pH-, alkaliteits- en totale hardheidsniveaus van uw spawater op met deze gebruiksvriendelijke teststrips.

Geconcentreerde chloorkorrels

Dit doeltreffende ontsmettingsmiddel is populair omdat hij volledig oplosbaar en nagenoeg pH-neutraal is. Het is beschikbaar in flessen van 400 gr, 800 gr en 1,3 kg.

pH/Alkaliteit omhoog & pH/Alkaliteit omlaag

Omhoog voorkomt een pH-terugval en achteruitgang van uw spa-oppervlakten en -fittingen door een laag totaal alkaliteitsniveau, terwijl Omlaag de pH van het spawater vermindert.

Stain & Scale Defense, bescherming tegen roest en aanslag

Voorkom kalkaanslag op spa-oppervlakten en beperk vorming van roest en aanslag met Stain & Scale Defense.

Glans van de spakuip

De spakuip wordt beschermd, waterdicht gemaakt en gedicht door reactieve siliconen om verkleuring en oxidatie te vermijden.

Filterreinigingsmiddel

Houd uw standaard- of Tri-X -filters in hun beste conditie met de FreshWater-filterreiniger die de waterstroom maximaliseert en uw spa efficiënt laat werken.

Rechtstreekse filterreiniger

Verleng de levensduur van uw filter met deze rechtstreekse sproeiformule "zonder weken".

EVERFRESH -WATERVERZORGINGSPRODUCTEN

Deze water- en spaverzorgingsproducten worden gebruikt in combinatie met het EverFresh-waterverzorgingssysteem.

Chloorvrij MPS-oxidatiemiddel

Deze snelwerkende formule valt celwanden aan om het spawater op te frissen en helder te maken. Bij gebruik met de FreshWaterAg+-ontsmetter draagt het chloorvrije MPS-oxidatiemiddel bij tot de activering van de zilverionen zodat deze hun werk sneller en efficiënter kunnen verrichten. Bovendien is het pH-neutraal en verandert het dus de chemische samenstelling van het water niet.

MPScents®-oxidatiemiddel

Dit chloorvrije oxidatiemiddel met aromatherapie houdt uw water zuiver en creëert een uitnodigende en ontspannen sfeer. Kies uit vier stimulerende geuren - Citrus Blossom, Island Escape, Spring Shower, en Zen Garden.

MPS-teststrips

Gebruik deze teststrips om de MPS-, pH- en alkaliteitsniveaus van uw spa te controleren bij gebruik van chloorvrij MPS-oxidatiemiddel als onderdeel van het EverFresh-waterverzorgingssysteem.

Voortdurende zilverionenontsmetter (AG+)

De voortdurende FreshWaterAg+-zilverionenontsmetter vermindert de nood aan chloor nog meer door gebruik te maken van zilverionen die de bacteriële groei in het spawater verhinderen. Steek het patroon in de filter van uw HotSpring®-spa en de zilverionen worden automatisch vrijgegeven — er bestaat geen risico op onder- en overdosering. Vervang het patroon gewoon om de vier maanden.

Freshwater III- hoogrendementsozonsysteem

Het FreshWater III-hoogrendementsozonsysteem is standaard voorzien op alle HotSpring Highlife®-spa's en kan toegevoegd worden aan eender welke Limelight- of Hot Spot-spa. Een wezenlijk onderdeel van het EverFresh-waterverzorgingssysteem is dat het gebruik maakt van de Corona Discharge-celtechnologie om een hoge concentratie ozon te produceren die verontreinigingen bij contact neutraliseert en de waterkwaliteit verbetert.

 

Bijkomende SPAVERZORGINGSPRODUCTEN

 

Voortdurende, stille filtratie 

De SilentFlo 5000™-circulatiepomp werkt voortdurend in uw spa en filtert het water gedurende 24 uur per dag. Dat gebeurt volledig automatisch, er moeten dus geen lange reinigings- en verwarmingscycli geprogrammeerd worden zoals in andere spa's. U hebt ook geen last van slijtage, energieverlies of lawaai van een grote jetpomp die tijdens deze cycli draait. De pomp werkt stil en doeltreffend. Zo is uw HotSpring-spa steeds warm, zuiver en klaar voor gebruik.

100% FILTRATIE zonder omleiding 

Met een filtratie die 100% zonder omleiding gebeurt, gaat al het water door de filter voordat het weer in de spa terechtkomt. Bij andere spa's is er een omleiding als de jets aan zijn - waardoor ongefilterd water rechtstreeks terug in de spa belandt. Met een HotSpring-spa wordt de liter-per-minuut stroom van onze pompen nauwkeurig aangepast aan elke vierkante meter van de spa om een evenwichtige filtratie te bekomen zodat er geen omleiding nodig is.

 

Tri-X -FILTERtechnologie

De gepatenteerde Tri-X -filter heeft een reinigingszone die dubbel zo groot is als een patroon met identieke afmetingen, waardoor het water zowel door de oppervlakte als door de diepte gefilterd wordt. De Tri-X -filters zijn standaard inbegrepen bij de meeste modellen en kunnen gebruikt worden voor alle HotSpring-spa's. Enkel beschikbaar voor de Grandee, Envoy, en Aria.

 

Clean Screen™-voorfilter

Houd door middel van het Clean Screen-voorfilter uw water zo zuiver mogelijk telkens wanneer u uw spa vult. Bevestig de Clean Screen aan een tuinslang om organische verontreiniging, metalen zoals koper of ijzer en tannine uit het water te filteren voordat ze in de spa terechtkomen. 

 

Vanishing act 

Maak hard water zachter zonder chemische toevoegingen door middel van de Vanishing Act-kalkverwijderaar. Door zachter water voelt u huid gladder aan. Bovendien helpt het de onderdelen van uw spa te beschermen tegen de schadelijke effecten van hard water. In gebieden met extreem hard water gebruikt u best de Vanishing XL met 3 keer de kalkverminderingskracht van de standaard Vanishing Act.  

 

 

Op zoek naar tips om uw spawater in evenwicht te houden? Download onze tips voor eenvoudige waterverzorging

Uw lokale verdeler kan u helpen om de beste prijzen en opties voor spa's te vinden in uw buurt. Omwille van de productiekosten kunnen de prijzen variëren naargelang de locatie.

EEN VERDELER ZOEKEN


You Must Enter a Postal Code & Select a Country

Ontvang gratis een vrijblijvende offerte van uw erkende HotSpring-verdeler.

Vul uw Voornaam in
Vul uw Achternaam in
Vul uw Adres in
Kies Land
Vul uw Stad in
Vul uw Postcode in
Vul uw E-mailadres in
Enter a valid phone number
Kies Model
Kies Tijdspanne tot aankoop
 
 
 
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.
Een website probleem rapporteren