Eenvoudige waterverzorging voor spa's

Voor de waterverzorging van de spa bieden wij een hele reeks van oplossingen die tegemoet komen aan de behoeften van onze klanten. Kies voor innovatieve oplossingen, zoals het ACE®-zoutwatersysteem, of voor traditionele waterverzorging door gebruik te maken van onze vooraanstaande waterverzorgingsproducten in flessen.

FRESHWATER®-SPAVERZORGINGSPRODUCTEN
Onze exclusieve lijn van FreshWater-spa- en waterverzorgingsproducten bevat alles wat u nodig hebt om uw spa-water te onderhouden:  Chloor- en broom-ontsmetters, evenwichthoudende middelen, zuiveringsmiddelen, waterbehandelingsmiddelen en meer. Dring erop aan om authentieke HotSpring®-spaverzorgingsproducten te gebruiken, die goedgekeurd zijn voor gebruik met uw HotSpring-spa.

Het FreshWater-startpakket bevat alles wat u nodig hebt om uw spa-water in evenwicht te brengen en het veilig te ontsmetten vanaf de eerste dag alsook een handige probleemoplossingsgids voor waterverzorging.  

Naast de traditionele ontsmettingsmiddelen en evenwichthoudende middelen gebruiken veelHotSpring-eigenaars ook onze optionele voortdurende FreshWaterAg+-zilverionenontsmetter, die dag en nacht ervoor zorgt dat er geen bacteriegroei mogelijk is in het water.

INNOVATIES OP VLAK VAN WATERVERZORGING
Innovaties op vlak van waterverzorging – zoals de Vanishing Act-kalkverwijderaar en de Clean Screen-voorfilter zijn uitermate handig als uw water een hoog niveau van calciumhardheid of metaal bevat, waardoor het proces van in evenwicht brengen vaak verstoord wordt. Deze exclusieve producten helpen u ook besparen op andere producten in flessen die meestal nodig zijn om spa-water te onderhouden. Daardoor verlengen deze producten de levensduur van het water zodat u het niet zo vaak moet laten leeglopen en opnieuw vullen.

Uw HotSpring-verdeler is een expert op gebied van spa-waterverzorging en kan al u vragen beantwoorden of u helpen bij het selecteren van de FreshWater-producten die u nodig hebt om uw spawater kristalhelder en aangenaam te houden. 

 

EEN VERDELER ZOEKEN


You Must Enter a Postal Code & Select a Country

Vul uw Voornaam in
Vul uw Achternaam in
Vul uw Adres in
Kies Land
Vul uw Stad in
Vul uw Postcode in
Vul uw E-mailadres in
Enter a valid phone number
Kies Model
Kies Tijdspanne tot aankoop
 
 
 
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.
Een website probleem rapporteren