Onze revolutionaire jetsystemen

Onze innovatieve, gepatenteerde jets zijn ontworpen om zich te richten op specifieke spiergroepen, waardoor u de allerbeste massage-ervaring krijgt telkens wanneer u gebruik maakt van de spa. Elke jet biedt een krachtige, kalmerende waterstroom met een druk die u aan uw voorkeur kunt aanpassen.

jets-moto-massage

Moto-Massage DX
-jets

De Moto-Massage DX is de nieuwe generatie van de originele Moto-Massage-jet en produceert twee krachtige waterstromen die op en neer gaan langs uw rug. Een exclusiviteit van HotSpring® Spas – daar gaat gewoon niets boven.

jets-rotary

Roterende
hyrdromassage-jet

Deze roterende jets creëren een krachtige stroom van bewegend water en bieden een diepe massage die de spanning laat verdwijnen uit doelgerichte zones.

jets-directional-hydromassage

Richtbare
hyrdromassage-jet

Pas uw massage aan — deze kalmerende jets kunnen aangepast worden om een krachtige waterstroom te richten op de zone waar het nodig is.

jets-hydrostream

Hydrostream
-jets

Voor maximale ontspanning bieden de HydroStream-jets ontlading met een constante, krachtige stroom van water.

jets-rotary-precision

Roterende
Precision-jets

Zoals de vingers van een masseuse richt ook de roterende spuitmond zich op delicate zones, zoals uw polsen.

jets-precision

Richtbare Precision
-jet

Laat de spanning verdwijnen uit doelgerichte zones in uw rug, nek en kuiten door eenvoudig de richtbare spuitmonden aan te passen.

jets-jetstream

FootStream
-jets

De FootStream-jet is onze meest krachtige jet en produceert een waterstroom die sterk genoeg is om pijn aan de voeten te verzachten en de spanning diep in uw rug te laten verdwijnen.

jets-soothingstream

Soothing Stream
-jetsysteem

Deze krachtige jet bevat twaalf poorten waardoor een sterke, brede waterstroom wordt vrijgelaten die de spanning op een zachte manier uit uw schouder en bovenrug laat verdwijnen.

jets-quartet

Quartet
-jetsysteem

Deze vier Precision-jets bevinden zich boven de Moto-Massage DX-jet en werken samen om de spanning uit uw nek en schouders te laten verdwijnen.

jets-combination-xl

Combination XL
-jets

Een krachtige, brede stroom van water biedt een stevige massage om spanning in grote zones, zoals uw schouders, boven- en onderrug, te laten verdwijnen.

jets-combination

Combinatie
-jets

Deze jets zijn gericht op de voeten, schouders of rug en kunnen aangepast worden om een rechtstreekse stroom of roterende massage te geven.

Uw lokale verdeler kan u helpen om de beste prijzen en opties voor spa's te vinden in uw buurt. Omwille van de productiekosten kunnen de prijzen variëren naargelang de locatie.

EEN VERDELER ZOEKEN


You Must Enter a Postal Code & Select a Country

Ontvang gratis een vrijblijvende offerte van uw erkende HotSpring-verdeler.

Vul uw Voornaam in
Vul uw Achternaam in
Vul uw Adres in
Kies Land
Vul uw Stad in
Vul uw Postcode in
Vul uw E-mailadres in
Enter a valid phone number
Kies Model
Kies Tijdspanne tot aankoop
 
 
 
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.
Een website probleem rapporteren