LED-verlichtingssystemen

De meeste HotSpring-spa's hebben een veelkleurig verlichtingssysteem waarmee u kunt genieten van een regenboog aan kleuren terwijl u uw vrienden vermaakt of selecteer gewoon de kleur die het best bij uw stemming past.

led-01

Luminescence

Voeg sfeer toe aan uw avondlijk moment in de spa met het Luminescence-verlichtingssysteem uit de Highlife®-collectie.  Met vier zones kunt u de kleur en helderheid van de verlichting onder water en aan de kuiprand persoonlijk beheren of de lichten zo instellen dat ze van kleur veranderen. 

led-02

Raio

Verlicht uw spa uit de Limelight®-collectie met maar liefst 39 verlichtingspunten die de binnenkant van de spa accentueren en met de Vidro-waterval. De zes kleurenopties van Raio kunnen ingesteld worden op hoge, middelmatige en lage intensiteit en u kunt ervoor kiezen om één kleur weer te geven of het systeem te laten afwisselen tussen alle kleuren. 

led-03

Hot Spot®

Voeg een schitterende glans toe aan uw spa-water met de 10 veelkleurige LED-lichtpunten die aanwezig zijn op de Hot Spot- Tempo™- en Relay-modellen. Zes lichten reflecteren boven de waterlijn, terwijl vier lichten in de voetruimte de binnenkant van de spa verlichten. Met zes kristalheldere kleuren en een dimmer in drie stappen kunt u één enkele kleur kiezen of ze laten afwisselen. 

led-04

Splendors

Het optionele LED-verlichtingssysteem van Splendors voor de Hot Spot SX- en TX-modellen biedt veelkleurige dimbare verlichting, zodat u uw spa-ervaring kunt aanpassen aan de intimiteit en het plezier. SX- en TX-modellen worden standaard geleverd met een blauwe LED-verlichting in de spa.

Wenst u meer informatie?

Indien u vragen hebt over onze spa's of accessoires, onze HotSpring-verdeler staat steeds klaar om u te helpen.

 

Uw lokale verdeler kan u helpen om de beste prijzen en opties voor spa's te vinden in uw buurt. Omwille van de productiekosten kunnen de prijzen variëren naargelang de locatie.

EEN VERDELER ZOEKEN


You Must Enter a Postal Code & Select a Country

Ontvang gratis een vrijblijvende offerte van uw erkende HotSpring-verdeler.

Vul uw Voornaam in
Vul uw Achternaam in
Vul uw Adres in
Kies Land
Vul uw Stad in
Vul uw Postcode in
Vul uw E-mailadres in
Enter a valid phone number
Kies Model
Kies Tijdspanne tot aankoop
 
 
 
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.
Een website probleem rapporteren