Afdekkingsliften voor spa's

Onze exclusieve afdekkingshefsystemen zorgen voor een snelle en eenvoudige toegang tot uw spa – zodat u de spa vaker zult gebruiken. Bovendien zorgen deze hefsystemen ervoor dat uw spa-afdekking niet in aanraking komt met de grond, waardoor deze langer zal meegaan.

cover-lifter-01

CoverCradle-afdekkingshefsysteem

In uw spa stappen is eenvoudig met het CoverCradle-systeem. Met twee pneumatische gasveren en een supervlotte verschuiving past dit afdekkingshefsysteem perfect op uw spa en neemt het weinig ruimte in beslag. Heeft 64 cm ruimte achter de spa nodig.

cover-lifter-02

CoverCradle II-afdekkingshefsysteem

Als de tweede generatie van dit innovatieve systeem bevat de CoverCradle II een enkelvoudige pneumatische gasveer die het eenvoudig maakt om afdekkingen moeiteloos te heffen. Heeft 64 cm ruimte achter de spa nodig.

cover-lifter-03

UpRite-afdekkingshefsysteem

Het Uprite-hefsysteem is ideaal voor gebruik als de ruimte beperkt is, zoals op terrassen en in tuinhuisjes, en zorgt ervoor dat de afdekking zich juist boven de kuiprand van de spa opvouwt om zoveel mogelijk ruimte te creëren en privacy te bieden tijdens het gebruik van de spa. Heeft 18 cm ruimte achter de spa nodig.

cover-lifter-04

Lift 'N Glide-afdekkingshefsysteem

Het Lift N' Glide-afdekkingshefsysteem is zowel eenvoudig als zuinig en helpt de afdekking van uw spa op eenvoudige wijze te verwijderen door hem naar achteren te schuiven, terwijl u zich klaarmaakt om in de spa te gaan. Heeft 35 cm ruimte achter de spa nodig.

Wenst u meer informatie?

Indien u vragen hebt over onze spa's of accessoires, onze klantenserviceafdeling staat steeds klaar om u te helpen.Uw lokale verdeler kan u helpen om de beste prijzen en opties voor spa's te vinden in uw buurt. Omwille van de productiekosten kunnen de prijzen variëren naargelang de locatie.

EEN VERDELER ZOEKEN


You Must Enter a Postal Code & Select a Country

Ontvang gratis een vrijblijvende offerte van uw erkende HotSpring-verdeler.

Vul uw Voornaam in
Vul uw Achternaam in
Vul uw Adres in
Kies Land
Vul uw Stad in
Vul uw Postcode in
Vul uw E-mailadres in
Enter a valid phone number
Kies Model
Kies Tijdspanne tot aankoop
 
 
 
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.
Een website probleem rapporteren