ACE®-ZOUTWATERSYSTEEM

Geniet van de gemoedsrust als u weet dat het ACE-zoutwatersysteem de reinigers creërt die nodig zijn om het water van uw spa sprankelend te houden — zelfs al hebt u zelf niet aan waterverzorging gedacht. Enkel HotSpring® biedt dit automatische zoutwatersysteem met weinig onderhoud dat de kwaliteit van uw spa-water verbetert.

EEN GEZONDE EN COMFORTABELE SPA

Het ACE-systeem maakt gebruik van een gepatenteerde diamantelektrode die actieve zuurstof aanmaakt. Aangezien er automatisch reinigers worden opgewekt van zout en water hebben spa's met het ACE-systeem geen last van chloorgeur en hebben ze minder agressieve chemicaliën nodig die de huid en ogen kunnen irriteren.

BESPAAR TIJD OP ONDERHOUD

Het ACE-systeem wekt automatisch reinigers op in uw spa-water. Door deze aanpak met minder onderhoud bespaart u tijd en is het dus eenvoudiger dan ooit om uw HotSpring-spa te onderhouden.

VERBRUIK MINDER WATER

Aangezien er minder producten worden toegevoegd, gaat het spa-water met het ACE-systeem ook veel langer mee dan met traditionele waterverzorging. Dit wil zeggen dat u uw spa minder vaak moet laten leeglopen en opnieuw moet vullen, waardoor u water en tijd bespaart.

ACE® Salt Water Sanitizing System - Hot Spring Spas

video-shadow

“Wij hebben het ACE-zoutwatersysteem gekocht en daarmee is het zo gemakkelijk om het water te onderhouden en zuiver te houden. Er is geen huid- of oogirritatie en het water is kristalhelder.”

HotSpring-eigenaar

ONTDEK HOE ACE WERKT

Het ACE-zoutwatersysteem maakt waterverzorging eenvoudig, maar de technologie achter het ACE-systeem is heel geavanceerd. En daarom laten wij een scheikundeleraar u daar meer uitleg over geven. Bekijk de video voor meer informatie.

 

ace-learn

ONDERHOUD VAN UW ACE-SYSTEEM

Het ACE-zoutwatersysteem maakt het eenvoudig om uw spa te onderhouden, zodat u minder tijd moet besteden aan onderhoud en meer tijd hebt om te genieten van uw HotSpring. De volgende video's laten u de eenvoudige stappen zien om uw systeem te onderhouden.

VEEL GESTELDE VRAGEN OVER ACE

Het ACE-zoutwatersysteem is enkel beschikbaar als optie voor alle spa's uit de Highlife®-, Highlife NXT- en Limelight®-collectie.

Traditionele zoutwatersystemen maken gebruik van titaniumelektrodes die enkel in staat zijn om chloor te produceren. Het ACE-systeem maakt gebruik van één vaste diamantelektrode in combinatie met twee titaniumelektrodes. De gepatenteerde diamantelektrode verhoogt de reinigingskracht, terwijl hij minder zout gebruikt en 5 verschillende reinigingsmiddelen voortbrengt in plaats van alleen chloor.

De diamantelektrode in het ACE-systeem wekt hoog energetisch actieve zuurstof op uit water. Actieve zuurstof is de eerste manier waarop het ACE-systeem het spa-water reinigt. Zodra het water zuiver is, gaat de actieve zuurstof samen met een beetje zout nog 4 andere reinigingsmiddelen produceren: chloor, maar ook ozon, waterstofperoxide en MPS. (Houd er rekening mee dat de opwekking van MPS afhankelijk is van het feit of er pH-Down aanwezig is in het water.)

Het ACE-systeem is momenteel een optie voor HotSpring-spa's die gebouwd werden in of na 5 augustus 2009. Neem contact op met uw lokale HotSpring-verdeler om te ontdekken of uw HotSpring-spa compatibel is met het ACE-systeem.

Zoals bij chloor in flessen is ook chloor die wordt opgewekt door het ACE-systeem natriumhypochloriet. Chloor in flessen bevat echter wel stabilisatoren, zoals cyanuurzuur. Als chloor in flessen herhaaldelijk wordt toegevoegd aan het spa-water, kan het cyanuurzuur na verloop van tijd opeenhopen en irritatie van de huid en ogen veroorzaken. Met het ACE-systeem worden er geen stabiliserende zuren toegevoegd aan het water, daardoor is het water zachter en voelt het aangenamer aan.

Het ACE-systeem reinigt het water eerst met actieve zuurstof, zonder nevenproducten op basis van chloor of broom te creëren. Deze nevenproducten leiden uiteindelijk tot de sterke chloor- of broomgeur die vaak gepaard gaat met traditionele spa-waterverzorgingen. Het is minder waarschijnlijk dat u een sterke chloorgeur zult ondervinden bij gebruik van het ACE-zoutwatersysteem.

Het ACE-systeem brengt automatisch krachtige reinigingsmiddelen voort en zorgt voor de vereiste chloorreiniger die nodig is om het spa-water zuiver en veilig te houden. Hierdoor worden de meeste van de dagelijkse of wekelijkse waterverzorgingstaken van traditionele systemen overbodig. Als spa-eigenaar blijft u uiteindelijk verantwoordelijk voor de veiligheid van uw water en moet u het volgende doen:

Breng het spa-water bij de opstart in evenwicht en breng het hardheidniveau op 50 ppm

Zorg ervoor dat het chloorniveau binnen het door de EPA aanbevolen bereik van 3-5 ppm ligt

Test het water wekelijks met een teststrip. Breng het gebruiksniveau in evenwicht en pas het, indien nodig, aan

Breng het gebruiksniveau om de 30 dagen opnieuw in evenwicht

Reinig de diamantelektrodecel om de drie maanden

Uw lokale verdeler kan u helpen om de beste prijzen en opties voor spa's te vinden in uw buurt. Omwille van de productiekosten kunnen de prijzen variëren naargelang de locatie.

EEN VERDELER ZOEKEN


You Must Enter a Postal Code & Select a Country

Ontvang gratis een vrijblijvende offerte van uw erkende HotSpring-verdeler.

Vul uw Voornaam in
Vul uw Achternaam in
Vul uw Adres in
Kies Land
Vul uw Stad in
Vul uw Postcode in
Vul uw E-mailadres in
Enter a valid phone number
Kies Model
Kies Tijdspanne tot aankoop
 
 
 
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.
Een website probleem rapporteren