Spa-accessoires

Naast onze uitstekende spa's maken wij ook hoogstaande spa-accessoires die uw HotSpring®-ervaring nog aangenamer maken. Van spa-trapjes tot gebruiksvriendelijke waterverzorgingsproducten, elk van onze accessoires werd ontworpen om perfect bij uw spa te passen. Raadpleeg uw lokale HotSpring-verdeler voor meer informatie en om persoonlijk kennis te maken met de beschikbare accessoires.

WATERVERZORGING

Elke spa heeft een waterverzorgingssysteem nodig. Als u kiest voor HotSpring kunt u een keuze maken uit drie fantastische opties. Van ons exclusieve ACE-zoutwatersysteem tot onze volledige lijn van Freshwater®-producten in flessen, wij zijn er zeker van dat wij beschikken over de optie die het beste past bij u en uw levensstijl.

accessories-lp-02

ACE®-zoutwatersysteem

Het ACE-zoutwatersysteem wekt automatisch vijf krachtige reinigingsmiddelen op die uw spa-water langer zuiver en vers houden, zonder agressieve chemicaliën.

accessories-lp-03

EVERFRESH-WATERVERZORGINGSSYSTEEM

Ons EverFresh-systeem maakt gebruik van een combinatie van ozon, zilverionen en chloorvrije MPS-oxidatiemiddelen om kristalhelder spa-water te creëren met minder chloor.

accessories-lp-01

TRADITIONELE WATERSYSTEMEN

Voor elke spa moet er een waterverzorgingssysteem gekozen worden. Van ons exclusieve ACE-zoutwatersysteem tot ons EverFresh-systeem en onze lijn van Freshwater-producten in flessen, wij beschikken over de geschikte optie voor u.

TOEGANG TOT DE SPA

accessories-lp-05

AFDEKKINGSHEFSYSTEMEN

Met de afdekkingshefsystemen kunt u de spa-afdekking snel en eenvoudig verwijderen en aanbrengen. Onze afdekkingshefsystemen helpen ook om de levensduur van uw afdekking te verlengen door slijtage te verminderen.

steps

SPA-TRAPJES

Deze duurzame trapjes maken het eenvoudig om de spa in en uit te stappen. Ze zijn beschikbaar in verschillende kleuren en ontworpen om bij de omkasting van uw HotSpring-spa te passen.

SPA-GENOT

accessories-lp-06

Entertainment

Of u nu muziek wilt streamen, uw eigen liedjesbibliotheek wilt hebben of uw favoriete film wilt bekijken, er is een entertainmentsysteem om uw spa-ervaring te verbeteren.

accessories-lp-07

VERBETERINGEN AAN DE BUITENKANT VAN DE SPA

Verbeter uw spa-ervaring met deze producten die specifiek ontworpen zijn om bij uw spa te passen: parasol, spa-leuning en handdoekrek aan de buitenkant van de spa.

ONDERHOUD

accessories-lp-08

VERVANGINGSAFDEKKINGEN

Spa-afdekking worden blootgesteld aan agressieve elementen en verslijten daardoor na verloop van tijd. Alle HotSpring-spa's hebben op maat gemaakte afdekkingen die ontworpen zijn om de energiezuinigheid van uw spa te handhaven. Vraag naar een HotSpring-afdekking wanneer u een vervanging nodig hebt.

accessories-lp-09

SPAVERZORGINGSPRODUCTEN

Uw HotSpring-verdeler biedt u authentiek HotSpring-onderhoud en authentieke vervangingsproducten die u helpen om het beste uit uw spa te halen – waaronder vervangingsfilters en innovaties zoals de Vanishing Act- en Clean Screen-voorfilters.

Uw lokale verdeler kan u helpen om de beste prijzen en opties voor spa's te vinden in uw buurt. Omwille van de productiekosten kunnen de prijzen variëren naargelang de locatie.

EEN VERDELER ZOEKEN


You Must Enter a Postal Code & Select a Country

Ontvang gratis een vrijblijvende offerte van uw erkende HotSpring-verdeler.

Vul uw Voornaam in
Vul uw Achternaam in
Vul uw Adres in
Kies Land
Vul uw Stad in
Vul uw Postcode in
Vul uw E-mailadres in
Enter a valid phone number
Kies Model
Kies Tijdspanne tot aankoop
 
 
 
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.
Een website probleem rapporteren