WATKINS STEUNT GEWELDIG GOED DOEL

12 december 2001—Als onderdeel van hun voortdurende verbintenis tot het behoud van tijgers droeg Watkins Manufacturing Corporation, fabrikant van HotSpring-spa's, onlangs een deel van de opbrengsten van zijn Tiger River®-spa bij aan het Wereldnatuurfonds (WWF) en de Zoological Society of San Diego. De fondsen worden gebruikt ter ondersteuning van het behoud van tijgers, een diersoort die bijna uitgestorven is.

"Dit is het negende opeenvolgende jaar dat wij deze waardevolle organisaties steunen," zegt Mike Dunn, Vice President van Verkoop en Marketing bij Watkins Manufacturing. "Ons doel bestaat erin het woord over de bedreigde tijgers te verspreiden naar alle hoeken van de wereld. Wij hopen meer wereldwijde aandacht te trekken voor dit doel door bij te dragen aan programma's die de tijger trachten te redden," zegt Dunn.

Watkins schonk ook een Bengal®-spa aan het Center for Reproduction of Endangered Species (CRES). De spa maakte deel uit van een veilig tijdens hun jaarlijkse geldinzamelingsactie "Celebration for the Critters". CRES zet zich in om bedreigde diersoorten te behouden door middel van onderzoeks- en herintroductieprogramma's en produceert tevens materiaal en brochures die het lot van bedreigde diersoorten beschrijven.

Watkins moedigt zijn verdelers aan om deel te nemen aan gelijkaardige promoties van hun lokale dierentuinen en natuurparken.

Uw lokale verdeler kan u helpen om de beste prijzen en opties voor spa's te vinden in uw buurt. Omwille van de productiekosten kunnen de prijzen variëren naargelang de locatie.

EEN VERDELER ZOEKEN


You Must Enter a Postal Code & Select a Country

Ontvang gratis een vrijblijvende offerte van uw erkende HotSpring-verdeler.

Vul uw Voornaam in
Vul uw Achternaam in
Vul uw Adres in
Kies Land
Vul uw Stad in
Vul uw Postcode in
Vul uw E-mailadres in
Enter a valid phone number
Kies Model
Kies Tijdspanne tot aankoop
 
 
 
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.
Een website probleem rapporteren