WATKINS MANUFACTURING WINT EERSTE EUROPESE ENVY-PRIJS VOOR ENERGIEZUINIGE HOTSPRING-SPA

24 maart 2008—Watkins Manufacturing ontving de allereerste Europese ENVY-prijs voor zijn uitstekende prestaties op vlak van milieuvriendelijk spa-ontwerp.

Het in Vista gevestigde Watkins, fabrikant van HotSpring® -spa's—het meest verkochte merk ter wereld—leverde een Sovereign® -spa voor testen in realistische buitenomstandigheden uitgevoerd door het INDESIGN Instituut voor innovatieve ontwerpen, een research-en-ontwikkeling instituut nabij München, Duitsland. De Sovereign-spa werd geïnstalleerd in een demonstratiehuis dat bediend wordt door DemoDomo, partner van INDESIGN. DemoDomo dient als een platform om innovatieve, energiezuinige producten te demonstreren, testen en ontwikkelen.

Van december 2007 tot februari 2008 testte INDESIGN de Sovereign-spa voortdurend op energiezuinigheid in cycli van 72 opeenvolgende uren. De spa bleef ver onder het maximum energieverbruik in stand-by bepaald door de California Energy Commission.

Zijn naam is een acroniem voor "milieuvriendelijk," de ENVY-prijs erkent Watkins Manufacturing voor:

  • het creëren van trendsettende, energie-slimme spa's
  • het gebruik van energiezuinige spa-onderdelen
  • de deelname aan veelvuldige producttesten uitgevoerd door onafhankelijke derden
  • de verzekering dat alle spa-eigenaars en toekomstige kopers toegang hebben tot geldige documentatie over de energieprestatie
  • de internationale R&D-ondersteuning om groene initiatieven verder te ontwikkelen en de energiezuinigheid te verhogen

"HotSpring Spas heeft besloten om actief deel te nemen aan dit project als een belangrijke samenwerkingspartner omdat het bestuur van de onderneming open staat voor nieuwe ideeën en suggesties," zegt Prof. Dr. Ulrich Beerschwinger, oprichter en directeur van INDESIGN.

"Ze nemen energiezuinigheid heel ernstig in het productieproces en het gebruik van hun spa's door de consumenten. Onze uitvoerige onderzoeken naar de doeltreffendheid van de spa die werden geregistreerd in verschillende testen hebben bewezen dat HotSpring een leider is op gebied van energiezuinigheid." Steve Hammock, President van Watkins Manufacturing, kreeg de prijs overhandigd door Beerschwinger op 19 maart in de hoofdkantoren van de onderneming in Vista, Californië.

"Wij zijn vereerd dat wij als eerste deze indrukwekkende prijs mogen ontvangen," zegt Hammock. "Het is een bevestiging van onze verbintenis tot behoud van energie en de bouw van 'groene' spa's."

Over HotSpring Spas

Watkins Manufacturing Corp., dat werd opgericht in 1977 en is gevestigd in Vista, Californië, is de fabrikant van HotSpring-spa's. Sinds het ontstaan van Watkins werden er al meer dan 800.000 spa's verkocht. Het wereldwijde verdelersnetwerk van Watkins met meer dan 950 verkoop- en servicecentra is terug te vinden in alle 50 staten van Amerika, Canada en in meer dan 60 andere landen. Watkins is een afdeling van Masco Corp. (MAS-NYSE), een Fortune 500 bedrijf met kwaliteitsproducten zoals Delta -kranen, KraftMaid -omkastingen en Behr™-verven. Meer informatie en vestigingen van verdelers zijn online beschikbaar via www.hotspring.com.

 

Uw lokale verdeler kan u helpen om de beste prijzen en opties voor spa's te vinden in uw buurt. Omwille van de productiekosten kunnen de prijzen variëren naargelang de locatie.

EEN VERDELER ZOEKEN


You Must Enter a Postal Code & Select a Country

Ontvang gratis een vrijblijvende offerte van uw erkende HotSpring-verdeler.

Vul uw Voornaam in
Vul uw Achternaam in
Vul uw Adres in
Kies Land
Vul uw Stad in
Vul uw Postcode in
Vul uw E-mailadres in
Enter a valid phone number
Kies Model
Kies Tijdspanne tot aankoop
 
 
 
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.
Een website probleem rapporteren