WATKINS MANUFACTURING WINT BEGEERDE PRIJS VAN MASCO

24 mei 2011 — Watkins Manufacturing, de toonaangevende fabrikant van mobiele spa's wereldwijd, ontving onlangs de prijs voor Innovatie van het Jaar 2010 uitgereikt door Masco Corporation, de moedermaatschappij van Watkins. Als hoogste eer van Masco wordt de prijs jaarlijks uitgereikt aan de bedrijfseenheid die de meest fascinerende innovatie heeft ontwikkeld en daardoor een stevig concurrentievoordeel biedt. De erkenning bevestigt dat het ACE-systeem een ware vooruitgang op gebied van technologie is — eentje die een oplossing biedt voor echte kopzorgen bij de klant.

Het bestuur van Watkins ontvangt de prijs voor Innovatie van het Jaar 2010 van Masco.
Van links naar rechts: Chris Peavey, VP, Finance (CFO); Leo Hamacher, VP, Int’l Sales & Marketing; Steve Hammock, President; Joe Lalor, Director, IT; Sandra Shuda, VP, Human Resources; Roger Lamberson, VP, Operations; Mike Dunn, Executive VP
 
“Als u bedenkt dat het ACE-systeem samen met innovaties zoals Delta®, KraftMaid®, Behr® en andere fantastische bedrijfseenheden in de Masco-familie werd beoordeeld, dan is dit een heel knappe prestatie,” merkt Mike Dunn, Executive Vice President, op. "De erkenning vormt vooral een beloning voor ons team dat ongelooflijk hard gewerkt heeft om een zulke vooruitstrevende vooruitgang op de markt te brengen."
 
Naast de erkenning als Innovatie van het Jaar heeft Watkins ook een prijs ontvangen voor Beste Nieuwe Product voor de 2010 Hot Spot® -spa's en een prijs voor Nieuw Proces voor zijn webgebaseerde opleidingsinitiatieven.
 
"Wij stellen de inspanningen van Watkins om de aandeelhouderswaarde te doen stijgen door te innoveren, succesrijke nieuwe producten op de markt te brengen en proces-uitmuntendheid na te streven erg op prijs," merkt Gary Yezbick, VP van Innovatie & Duurzaamheid bij Masco, op. "Wij waren zeer verheugd om deze prijzen aan Watkins uit te reiken tijdens de Algemene Bestuursvergadering."
 
Over Watkins Manufacturing Corporation
Watkins Manufacturing werd opgericht in 1977, in Vista, Californië. Ze zijn de grootste spa-fabrikant ter wereld met HotSpring® -spa's, Limelight® -spa's, Hot Spot® -spa's en Caldera® -spa's. Het verdelersnetwerk van Watkins is actief in alle 50 staten van Amerika en in meer dan 60 landen. Watkins is een afdeling van Masco Corporation, een Fortune 500 bedrijf met producten zoals Delta-kranen, KraftMaid-omkastingen en Behr-verven.
 

Uw lokale verdeler kan u helpen om de beste prijzen en opties voor spa's te vinden in uw buurt. Omwille van de productiekosten kunnen de prijzen variëren naargelang de locatie.

EEN VERDELER ZOEKEN


You Must Enter a Postal Code & Select a Country

Ontvang gratis een vrijblijvende offerte van uw erkende HotSpring-verdeler.

Vul uw Voornaam in
Vul uw Achternaam in
Vul uw Adres in
Kies Land
Vul uw Stad in
Vul uw Postcode in
Vul uw E-mailadres in
Enter a valid phone number
Kies Model
Kies Tijdspanne tot aankoop
 
 
 
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.
Een website probleem rapporteren