WATKINS MANUFACTURING HAALT RV/MARINE VETERAAN BINNEN ALS VICE PRESIDENT VAN VERKOOP EN MARKETING, NOORD-AMERIKA

13 mei 2011 — Watkins Manufacturing, de wereldwijde toonaangevende fabrikant van mobiele spa's, heeft Ryan Sessler aangesteld als Vice President van Verkoop en Marketing, Noord-Amerika. Sessler brengt zestien jaar RV/marine-ervaring mee naar zijn nieuwe functie bij Watkins.

Ryan’s overvloed aan ervaring op gebied van verkoop- en marketingbeheer op hoog niveau zullen de visie van Watkins om een bedrijf van wereldformaat te worden helpen verwezenlijken,” verklaart Mike Dunn, Executive Vice President. “Zijn passie om uit te blinken en zijn karakteristieke stijl passen bij de cultuur van Watkins. Wij zijn blij om een persoon met zijn talent, opleiding en zakelijke prestaties te mogen verwelkomen in ons team.”
 
Als Vice President van Verkoop en Marketing maakt Ryan Sessler voortaan deel uit van het uitvoerend managementteam van het bedrijf en zal hij alle Noord-Amerikaanse verkoop- en marketingactiviteiten beheren. Vooraleer Sessler in dienst kwam van Watkins was hij verkoopdirecteur voor Noord-Amerika bij de RV/Marine/Industrial-afdeling van Pentair. Eerder in zijn carrière leidde hij de marketing- en verkoopafdeling van Pentair als directeur van twee afdelingen, RV/Marine en Marine & Aviation Products. Sessler haalde een B.S.-diploma in Bedrijfsadministratie aan de Pepperdine University en ontving zijn M.B.A. van Pepperdine’s Graziadio School of Business Management.
 
“Watkins verbindt zich ertoe innovatieve producten en ultramoderne ontwerpen te leveren die de klantenverwachtingen overstijgen,” zegt Sessler. “De omgeving bij Watkins is echt uitnodigend—het is een leuke plaats om te vertoeven en ik kijk ernaar uit om deel uit te maken van de toekomst van het bedrijf.”
 
Over Watkins Manufacturing Corporation
Watkins Manufacturing werd opgericht in 1977, in Vista, Californië. Ze zijn de grootste spa-fabrikant ter wereld met HotSpring® -spa's, Limelight® -spa's, Hot Spot® -spa's en Caldera® -spa's. Het verdelersnetwerk van Watkins is actief in alle 50 staten van Amerika en in meer dan 60 landen. Watkins is een afdeling van Masco Corporation, een Fortune 500 bedrijf met producten zoals Delta-kranen, KraftMaid-omkastingen en Behr-verven.
 

Uw lokale verdeler kan u helpen om de beste prijzen en opties voor spa's te vinden in uw buurt. Omwille van de productiekosten kunnen de prijzen variëren naargelang de locatie.

EEN VERDELER ZOEKEN


You Must Enter a Postal Code & Select a Country

Ontvang gratis een vrijblijvende offerte van uw erkende HotSpring-verdeler.

Vul uw Voornaam in
Vul uw Achternaam in
Vul uw Adres in
Kies Land
Vul uw Stad in
Vul uw Postcode in
Vul uw E-mailadres in
Enter a valid phone number
Kies Model
Kies Tijdspanne tot aankoop
 
 
 
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.
Een website probleem rapporteren