WATKINS MANUFACTURING GEËERD VOOR HET VERMINDEREN VAN VERKEERSOVERLAST

30 september 2007—Watkins Manufacturing, de fabrikant van HotSpring®- en Caldera®-spa's, kondigt aan dat de San Diego Association of Governments' (SANDAG) RideLink Program het bedrijf heeft beloond met een Diamond Award. Deze prijs vereert organisaties en individuen voor hun uitstekende bijdrage tot het verminderen van de verkeersoverlast in de streek rond San Diego. Watkins is een van de slechts 15 bedrijven in de gemeente San Diego die erkend werden met deze prestigieuze prijs.

Om in aanmerking te komen als kandidaat voor een Diamond Award moet een bedrijf of individu het vanpooling, carpooling of het gebruik van openbaar vervoer promoten, flexibele werkuren of telewerken ondersteunen en subsidies of incentives aanbieden voor een van deze activiteiten.

Volgens Sandra Shuda, Vice-president van Human Resources bij Watkins, biedt het bedrijf zijn werknemers voordeelprogramma's voor pendelaars, zoals carpools, vanpools, en een subsidieprogramma voor buspassen om parkeerproblemen, verkeersoverlast en werknemersstress te verminderen. "Watkins verbindt zich ertoe de verkeersoverlast op de snelwegen in de regio te helpen verminderen en een evenwicht tussen werk en leven bij onze werknemers te bevorderen," zegt Shuda. "Wij zijn vereerd dat SANDAG ons erkend heeft en onze doelstelling bestaat erin om onze carpooling- en subsidieprogramma's in de toekomst voort te zetten met nog meer voordelen en opleiding voor werknemers."

Over HotSpring Spas
Watkins beschikt wereldwijd over een verdelersnetwerk van meer dan 950 verkoop- en servicecentra in de 50 staten van Amerika, Canada en 60 andere landen. Watkins is een afdeling van Masco Corporation (MAS-NYSE), een Fortune 500 bedrijf met kwaliteitsproducten zoals Delta®-kranen, KraftMaid®-omkastingen, Behr®-verven. Het bedrijf viert dit jaar zijn 30ste verjaardag . Meer informatie en vestigingen van verdelers zijn online beschikbaar via www.hotspring.comof door te bellen naar het nummer 1-800-401-2768.

Uw lokale verdeler kan u helpen om de beste prijzen en opties voor spa's te vinden in uw buurt. Omwille van de productiekosten kunnen de prijzen variëren naargelang de locatie.

EEN VERDELER ZOEKEN


You Must Enter a Postal Code & Select a Country

Ontvang gratis een vrijblijvende offerte van uw erkende HotSpring-verdeler.

Vul uw Voornaam in
Vul uw Achternaam in
Vul uw Adres in
Kies Land
Vul uw Stad in
Vul uw Postcode in
Vul uw E-mailadres in
Enter a valid phone number
Kies Model
Kies Tijdspanne tot aankoop
 
 
 
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.
Een website probleem rapporteren