WATKINS MANUFACTURING GEËERD MET DE PRESTIGIEUZE FLEX YOUR POWER PRIJS VAN CALIFORNIË

22 december 2008—Watkins Manufacturing, de fabrikant van HotSpring®-spa's en wereldwijd het meest verkochte merk van mobiele spa's, werd door Flex Your Power, de energiebesparingscampagne van de staat Californië, erkend als leider op vlak van energiezuinigheid met een Flex Your Power prijs. De prijswinnaars van dit jaar bespaarden samen 1,5 miljard kilowattuur, 537 miljard liter water en verminderden de broeikasgassen met 4,8 miljard ton.

Hierna volgen enkele van de activiteiten waarvoor Watkins Manufacturing werd erkend:

  • Het bedrijf produceert zijn eigen stroom, 24 uur per dag/7 dagen per week sinds het twee Waukesha-generators op aardgas installeerde in 2001. Deze generators produceren 2,1 megawatt stroom. Ze hebben een algemene vermindering van 5,3 miljoen kWh sinds de installatie.
  • De oude roofing werd vervangen door een dakbedekking met hoge weerspiegeling die erkend is met een Energy Star. Een upgrade van de I.T. van het bedrijf Een data center en een nieuw HVAC-systeem, inclusief installatie van “virtuele servers”, zorgden voor een te verwachten jaarlijkse besparing van 198,570 kWh en een vermindering van de CO2-uitstoot van 147 ton.
  • Er werd een efficiëntie-audit uitgevoerd op alle A/C-toestellen, waardoor er naar verwachting 197,742 kWh per jaar bespaard wordt.
  • De niveaucontroles van het watersysteem werden aangepast en geüpgraded, wat naar schatting resulteerde in een besparing van 5.479.674 liter per jaar en meer dan 15.000 kWh.
  • De recyclage-activiteiten van het bedrijf bestonden voor 2008 uit de recyclage van 1,91 miljoen kilogram materiaal.
  • Het bedrijf heeft "groene" en "energiebesparende" teams aangewezen die zorgen voor voortdurende opleiding en de toepassing van energiebesparende en groene praktijken. Het energieteam heeft deelgenomen aan verschillende lokale CPP-workshops voor nutsvoorzieningen, aan de FAR-OFF workshop, aan de workshop AB32 California greenhouse gas legislation (wetgeving inzake broeikasgassen), aan de 2008 Energy Showcase en aan de Constellation energy webcast “strategie om in 6 stappen het energieverbruik te verminderen”.
  • De verbintenis van het bedrijf tot energiezuinigheid gaat zelfs nog verder met productinnovatie. In 2008 ontvingen ze een ENVY-prijs voor hun uitzonderlijke inspanningen op gebied van milieuvriendelijk spa-ontwerp. Bovendien waren ze een van de eerste spa-fabrikanten die voldeden aan de strenge Title 20 energienormen die werden bepaald door de California Energy Commission (CEC) voor alle spa-modellen.
  • In 2008 ontving het bedrijf het U.S. Green Building Council (USGBC) lidmaatschap.
  • De verlichting werd geüpgraded in 2006 en 2007 van T5-lampen naar T8-lampen.
  • Sinds 2001 neemt het bedrijf deel aan verschillende vraag/antwoord-programma's via San Diego Gas and Electric, de lokale maatschappij voor nutsvoorzieningen.

De Flex Your Power prijswinnaars worden geselecteerd door de California Energy Commission, hooggeplaatste vertegenwoordigers van de California Independent System Operator, League of California Cities, Building Owners and Managers Association, Silicon Valley Leadership Group, Sacramento Municipal Utility District, California Council for Environmental and Economic Balance, California Sustainable Winegrowing Alliance, Association of California Water Agencies en Southern California Edison.

Uw lokale verdeler kan u helpen om de beste prijzen en opties voor spa's te vinden in uw buurt. Omwille van de productiekosten kunnen de prijzen variëren naargelang de locatie.

EEN VERDELER ZOEKEN


You Must Enter a Postal Code & Select a Country

Ontvang gratis een vrijblijvende offerte van uw erkende HotSpring-verdeler.

Vul uw Voornaam in
Vul uw Achternaam in
Vul uw Adres in
Kies Land
Vul uw Stad in
Vul uw Postcode in
Vul uw E-mailadres in
Enter a valid phone number
Kies Model
Kies Tijdspanne tot aankoop
 
 
 
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.
Een website probleem rapporteren