WATKINS MANUFACTURING ERKEND MET CRYSTAL WORKPLACE EXCELLENCE PRIJS

Werknemers zijn de hoeksteen van bedrijfssucces

13 november 2008—Watkins Manufacturing, fabrikant van HotSpring®-spa's, het meest verkochte spa-merk ter wereld, kondigde vandaag aan dat van alle bedrijven in San Diego en uit meer dan 130 genomineerden, zij de Crystal Workplace Excellence prijs hebben ontvangen – een van de slechts twee grote prijzen in de categorie grote ondernemingen – van het San Diego Society for Human Resource Management (SHRM). 

Het negende jaarlijkse evenement eert bedrijven die human resources praktijken beoefenen die bijdragen tot superieure werknemerstevredenheid en bedrijfsprestaties.  Watkins werd eerder al twee jaar op rij genomineerd door de werknemers voor een Workplace Excellence prijs (2006 en 2007) en werd tweemaal geselecteerd als medaillewinnaar door het San Diego SHRM.

Steve Hammock, President van Watkins, en Sandra Shuda, Vice President van Human Resources, namen de prijs in ontvangst voor een publiek van duizenden leidinggevenden die de werkgevers van heel het arrondissement San Diego vertegenwoordigden.  “Wij zijn zeer vereerd dat wij deze erkenning mogen ontvangen en geselecteerd werden uit zo'n prestigieuze groep van ondernemingen en leiders,” zegt Steve Hammock. “Onze werknemers zijn de onderneming. Ik blijf onder de indruk van de geest, de vindingrijkheid en het gevoel van verantwoordelijkheid dat elk teamlid aan de dag legt,” voegt hij eraan toe.

Enkele van de eigenschappen van Watkins Manufacturing die werden erkend:

  • Het bedrijf beschikt over een jaarlijks vrijwillig verloop van 5% in een markt waar vraag is naar talent. De gemiddelde werknemer werkt al minstens 10 jaar bij Watkins.
  • Kernwaarden, zoals ervoor zorgen dat alle bedrijfspraktijken worden uitgevoerd op een ethisch verantwoorde manier, transparant zijn, succesvolle werkteams met sterke leiders opbouwen, innovatie en voortdurende verbetering aanmoedigen, strategische denkers ontwikkelen en een veilige werkomgeving bieden, worden in heel het bedrijf gestimuleerd.
  • Er bestaan vele programma's die toptalenten aantrekken en vasthouden, zoals Star Search Program om gekwalificeerde kandidaten binnen te halen via het werknemersnetwerk, Mobile Health Screening dat medische dienstverleners aanwerft die werknemers helpen om medische problemen vroegtijdig te ontdekken, Company Achievement Sharing Bonus Plan, winstdeelname, terugbetaling van studiegeld, leiderschapstraining,
  • Er bestaan vele programma's die toptalenten aantrekken en vasthouden, zoals Star Search Program om gekwalificeerde kandidaten binnen te halen via het werknemersnetwerk, Mobile Health Screening dat medische dienstverleners aanwerft die werknemers helpen om medische problemen vroegtijdig te ontdekken, Company Achievement Sharing Bonus Plan, winstdeelname, terugbetaling van studiegeld, leiderschapstraining,
  • De werknemersgemeenschap kan gezond en verbonden blijven via programma's zoals een Weight Watchers club ter plaatse, een wandelclub, kortingen bij grote fitnessclubs, sportteams bestaande uit werknemers, gezondheidsgerelateerde Brown-bag sessies en meer.
  • Het “Think Green”-programma van het bedrijf bevat een voordelenprogramma voor pendelaars dat de werknemers alternatieven biedt zoals vanpools, carpools, gesubsidieerde abonnementen voor openbaar vervoer en flexibele werktijden.
Over HotSpring Spas

Watkins Manufacturing Corp., dat werd opgericht in 1977 en is gevestigd in Vista, Californië, is de fabrikant van HotSpring®-spa's,Limelight™-spa's, Tiger River®-spa's, Solana®-spa's en Hot Spot®-spa's. Het wereldwijde verdelersnetwerk van Watkins met meer dan 950 verkoop- en servicecentra is terug te vinden in alle 50 staten van Amerika, Canada en in meer dan 60 andere landen. Watkins is een afdeling van Masco Corporation, een Fortune 500 bedrijf met producten zoals Hansgrohe®-kranen, KraftMaid®-omkastingen en Behr®-verven.

 

Uw lokale verdeler kan u helpen om de beste prijzen en opties voor spa's te vinden in uw buurt. Omwille van de productiekosten kunnen de prijzen variëren naargelang de locatie.

EEN VERDELER ZOEKEN


You Must Enter a Postal Code & Select a Country

Ontvang gratis een vrijblijvende offerte van uw erkende HotSpring-verdeler.

Vul uw Voornaam in
Vul uw Achternaam in
Vul uw Adres in
Kies Land
Vul uw Stad in
Vul uw Postcode in
Vul uw E-mailadres in
Enter a valid phone number
Kies Model
Kies Tijdspanne tot aankoop
 
 
 
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.
Een website probleem rapporteren