WATKINS GEËERD MET APSP INSPIRE PRIJS

11 december 2006 – Watkins Manufacturing Corporation, fabrikant van HotSpring®-, Tiger River®-, Hot Spot®-, Solana®- en Caldera®-spa's, werd recent bekroond met de 2006 INSPIRE prijs door de Association of Pool & Spa Professionals (APSP). De APSP is de grootste internationale handelsvereniging ter wereld en vertegenwoordigt de sector van zwembaden, spa's en recreatief water.

De INSPIRE-prijs staat voor de "Industrienominatie voor spa-promotie en -innovatie, erkenning van uitmuntendheid." De prijs erkent de totale bijdrage, toewijding en service van een bedrijf aan de spa-industrie. Watkins werd geselecteerd voor zijn focus op innovatie en opleiding en zijn verbintenis tot de industrie als geheel, onder andere de ondersteuning van nationale marketinginitiatieven.

Watkins organiseert jaarlijks talrijke opleidingen voor zijn verdelersnetwerk. Hierbij studeren jaarlijks ongeveer 900 studenten af. Het bedrijf biedt ook verschillende afdrukmaterialen, audio, video en CD's om voortdurende opleiding te ondersteunen.

Veel Watkins-werknemers en -verdelers nemen regelmatig deel aan verschillende beroepsorganisaties, bijvoorbeeld door bij te dragen aan vele NSPI/APSP-initiatieven voor public relations en deze te ondersteunen. Het bedrijf levert een bijdrage van $20.000 en drie spa's om de Spa-Onderdompelingsstudie 2006/2007 van de National Swimming Pool Foundation (NSPF) te ondersteunen. En in 2006 was Watkins de eerste in de spa-industrie die een P181-certificaat ontving van de National Sanitation Foundation (NSF) voor het naleven van een complete set van normen die de algemene veiligheid en prestatie van de hele spa beoordelen.

"Watkins is vereerd dat wij erkend worden voor onze technologische innovatie en onze educatieve en promotionele inspanningen die een positieve invloed hebben op de spa-industrie en uiteindelijk de consument." zegt Mike Dunn, Vice President van Verkoop en Marketing bij Watkins.

Over HotSpring Spas
Er werden al meer dan 700.000 spa's verkocht sinds de oprichting van het bedrijf in 1977. Watkins beschikt wereldwijd over een verdelersnetwerk van meer dan 900 verkoop- en servicecentra in de 50 staten van Amerika, Canada en 55 andere landen. Watkins is een afdeling van Masco Corporation (MAS-NYSE), een Fortune 500 bedrijf met kwaliteitsproducten zoals Delta®-kranen, Baldwin®-beslag, Merillat®-omkastingen en veel anderen.

Uw lokale verdeler kan u helpen om de beste prijzen en opties voor spa's te vinden in uw buurt. Omwille van de productiekosten kunnen de prijzen variëren naargelang de locatie.

EEN VERDELER ZOEKEN


You Must Enter a Postal Code & Select a Country

Ontvang gratis een vrijblijvende offerte van uw erkende HotSpring-verdeler.

Vul uw Voornaam in
Vul uw Achternaam in
Vul uw Adres in
Kies Land
Vul uw Stad in
Vul uw Postcode in
Vul uw E-mailadres in
Enter a valid phone number
Kies Model
Kies Tijdspanne tot aankoop
 
 
 
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.
Een website probleem rapporteren