WATKINS BENOEMD TOT EEN VAN DE "BESTE WERKPLAATSEN VAN SAN DIEGO"

24 augustus 2006—Watkins Manufacturing, fabrikant van HotSpring®-spa's — het meest verkochte merk van mobiele spa's ter wereld, werd recent benoemd tot een van de "beste werkplaatsen van San Diego" door de Employers Group en San Diego Magazine.

Eerder dit jaar werd aan meer dan 4.000 werkgevers en werknemers van San Diego gevraagd wat het werk voor hun bedrijf zo speciaal maakt in een enquête die werd uitgevoerd door de Employers Group, de grootste nationale vereniging zonder winstoogmerk voor human resource en management services. Na een proces van zes maanden werd het veld beperkt tot 104 halve finalisten. Een willekeurige steekproef bij werknemers van elk bedrijf leidde tot een vertrouwelijk tevredenheidsonderzoek, wat resulteerde in de selecties voor de finale.

De 30 verkozen bedrijven vormden een selectieve groep van sectoren, gaande van biomedische engineering tot horeca. Slechts 10 bedrijven van elk van de drie categorieën op basis van werknemersaantal (groot, middelgroot, klein) werden gekozen als beste werkplaats en kregen een artikel in de uitgave van september van San Diego Magazine. Watkins Manufacturing werd 7de in de categorie "Groot - 500 werknemers of meer", naast andere toonaangevende bedrijven van San Diego, zoals Scripps Health, Loews Coronado Bay Resort & Spa, en National University.

"Onze werknemers zijn onze grootste waarde — wij beseffen dat er meer nodig is dan een loonbriefje en gezondheidsvoordelen om tevreden en productieve werkkrachten te bereiken," zegt Sandra Shuda, Vice President van Human Resources bij Watkins Manufacturing. "Wij trachten echt een sfeer te creëren waarin onze werknemers zich verbonden en geïnspireerd voelen en waarin wij een kans bieden om persoonlijke en professionele doeleinden te bereiken," zegt Shuda. "Wij zijn zo vereerd dat wij deze prijs in ontvangst mogen nemen — het is een prachtige weerspiegeling van ons werknemerstevredenheid," zegt Shuda.

Over HotSpring Spas
Watkins, dat werd opgericht in 1977, is de fabrikant van HotSpring- en Caldera-spa's. Sinds het ontstaan van Watkins werden er al meer dan 700.000 spa's verkocht. Watkins beschikt wereldwijd over een verdelersnetwerk van meer dan 900 verkoop- en servicecentra in de 50 staten van Amerika, Canada en 55 andere landen. Watkins is een afdeling van Masco Corporation (MAS-NYSE), een Fortune 500 bedrijf met kwaliteitsproducten zoals Delta®-kranen, KraftMaid®-omkastingen en Behr®-verven.

Uw lokale verdeler kan u helpen om de beste prijzen en opties voor spa's te vinden in uw buurt. Omwille van de productiekosten kunnen de prijzen variëren naargelang de locatie.

EEN VERDELER ZOEKEN


You Must Enter a Postal Code & Select a Country

Ontvang gratis een vrijblijvende offerte van uw erkende HotSpring-verdeler.

Vul uw Voornaam in
Vul uw Achternaam in
Vul uw Adres in
Kies Land
Vul uw Stad in
Vul uw Postcode in
Vul uw E-mailadres in
Enter a valid phone number
Kies Model
Kies Tijdspanne tot aankoop
 
 
 
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.
Een website probleem rapporteren