VEREENVOUDIG UW BELASTINGTERUGGAVE OF ECONOMISCH STIMULERINGSPAKKET EN DUIK IN EEN SPA MET DE EENVOUDIGE FINANCIERING VAN HOTSPRING SPAS

Door online toekenning van krediet kunnen kopers in enkele minuten gekwalificeerd worden voor de spa van hun dromen

29 april 2008—Uitgeven of sparen? Dat is het dilemma waarmee miljoenen Amerikanen die een teruggave van de staatsbelasting of een economisch stimuleringspakket verwachten mee te maken krijgen.

Volgens een onderzoek van AP-AOL Money & Finance is een op vijf ontvangers van plan om hun teruggave uit te geven aan van alles, gaande van alledaagse behoeften tot winkeluitstappen en vakanties. Als u van plan bent om te investeren in uw welzijn, dan heeft HotSpring® Spas maar één woord voor u (en dat rijmt op belasting): ontspanning.

Raadpleeg gewoon www.hotspring.nl om een online aanvraag in te dienen voor eenvoudige financiering van eender welke spa van HotSpring Spas, het meest verkochte merk ter wereld. Van 26 april tot 11 mei biedt HotSpring een speciale financieringsaanbieding via de deelnemende verdelers.

"In plaats van een belastingteruggave of een economisch stimuleringspakket te gebruiken voor slechts één vakantie, kunnen consumenten er met een spa elke dag tussenuit gaan in hun eigen tuin," zegt Mike Dunn, Vice President van Verkoop en Marketing voor HotSpring Spas. "Wij maken het voor hen gemakkelijk om te kopen met een speciale financiering zodat ze het hele jaar lang 'vakantie in eigen tuin' kunnen beleven in een HotSpring-spa."

Chris Plummer, columnist voor MarketWatch from Dow Jones, vertelde onlangs het volgende over hoe een spa u kan helpen omgaan met de huidige economie in een stuk met de titel "Recessietherapie: Tien aankopen om de geesten die werden getemperd door economische angst aan te wakkeren":

"Als u begint te zweten van de toestand van de economie, zweet uw angst dan echt helemaal uit uw systeem door een mobiele sauna of spa te installeren in uw veranda of op uw terras—Dit helpt u niet alleen te ontspannen na stressvolle dagen, het kan ook de katalysator zijn voor ontmoetingen en inhaaltijd met uw echtgeno(o)t(e) of een andere dierbare met wie u nauwelijks praat tijdens een zoveelste drukke week—leun gewoon achterover en denk 'Me zorgen maken over de recessie? Ik heb het te druk met in mijn spa te duiken!' "

Zelfs Mark Twain had interessante dingen te vertellen over spa's nadat hij in een spa was gedoken tijdens zijn overzeese reizen:

"Na 10 minuten vergeet je de tijd. Na 20 minuten vergeet je de wereld."

Meer informatie over eenvoudige financiering voor HotSpring-spa's.

Over HotSpring Spas

Watkins Manufacturing Corp., dat werd opgericht in 1977 en is gevestigd in Vista, Californië, is de fabrikant van HotSpring-spa's. Sinds het ontstaan van Watkins werden er al meer dan 800.000 spa's verkocht. Het wereldwijde verdelersnetwerk van Watkins met meer dan 950 verkoop- en servicecentra is terug te vinden in alle 50 staten van Amerika, Canada en in meer dan 60 andere landen. Watkins is een afdeling van Masco Corp. (MAS-NYSE), een Fortune 500 bedrijf, met kwaliteitsproducten zoals Delta® -kranen, KraftMaid® -omkastingen en Behr® -verven. Meer informatie en vestigingen van verdelers zijn online beschikbaar via www.hotspring.nl of door te bellen naar het nummer 800-401-2768.

Uw lokale verdeler kan u helpen om de beste prijzen en opties voor spa's te vinden in uw buurt. Omwille van de productiekosten kunnen de prijzen variëren naargelang de locatie.

EEN VERDELER ZOEKEN


You Must Enter a Postal Code & Select a Country

Ontvang gratis een vrijblijvende offerte van uw erkende HotSpring-verdeler.

Vul uw Voornaam in
Vul uw Achternaam in
Vul uw Adres in
Kies Land
Vul uw Stad in
Vul uw Postcode in
Vul uw E-mailadres in
Enter a valid phone number
Kies Model
Kies Tijdspanne tot aankoop
 
 
 
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.
Een website probleem rapporteren