VERDELER VAN HOTSPRING®-SPA'S BEDENKT SUCCESFORMULE EN SLAAGT ERIN

4 maart 2011Nadat het voor de zesde keer Regionale Verdeler van het jaar werd voor HotSpring® wordt Ohio Pools & Spas of North Canton, Ohio benoemd tot de Locksin Thompson Verdeler van het jaar voor het meest verkochte spa-merk. De prijs, die door bijna 800 verdelers wordt begeerd, is een prestigieuze erkenning die zo genoemd werd ter nagedachtenis van een gerespecteerde en gewaardeerde industriële pionier.

Door belangrijke opleidingen en programma's te volgen kende de verdeler van HotSpring-spa's een ongeëvenaard verkoopsucces in 2010. De eigenaars van Ohio Pools & Spas, Rich en Michele Annis, richtten hun bedrijfsdoelstellingen op een klantgerichte filosofie. Hun inspanning om klanten een ongekend aanbod van exclusieve producten en diensten met een meerwaarde te bieden, hebben de verdeler geholpen om zich te onderscheiden van de concurrenten en de prijs binnen te halen.
 
“De kracht en stabiliteit van Ohio Pools & Spas werd echt duidelijk in het huidige economische klimaat,” zegt Mike Dunn, Executive Vice President voor HotSpring Spas. “Ze blinken uit op allerlei manieren en blijven zich richten tot de klanten. En dat is een succes gebleken.”
 
Rich Annis loofde zijn team voor hun harde werk en toewijding gedurende het jaar. “Wij zijn vereerd om deze prijs in ontvangst te mogen nemen,” zegt Annis. “Ons enthousiasme wordt niet alleen via de koopervaring aan onze klanten getoond, maar ook door de voortdurende service en zorg die wij aanbieden.”
 
HotSpring Spas overhandigde de prijs aan de verdeler tijdens de Accelerate Kick-Off vergadering in San Francisco, CA.
 
Over HotSpring Spas

Watkins Manufacturing werd opgericht in 1977, in Vista, Californië. Ze zijn de grootste spa-fabrikant ter wereld met HotSpring-spa's, Limelight®- en Hot Spot® -spa's. Het verdelersnetwerk van Watkins is actief in alle 50 staten van Amerika en in meer dan 60 landen. Watkins is een afdeling van Masco Corporation, een Fortune 500 bedrijf met producten zoals Kraftmaid®- omkastingen, Delta® -kranen en Behr® -verven.

 
Foto: van links naar rechts — Mike Dunn, Executive Vice President, Watkins Manufacturing; Brad Schmoekel, Ohio Pools & Spas, General Manager, Rich en Michelle Annis, Eigenaars van Ohio Pools & Spas, Steve Hammock, President, Watkins Manufacturing.

Uw lokale verdeler kan u helpen om de beste prijzen en opties voor spa's te vinden in uw buurt. Omwille van de productiekosten kunnen de prijzen variëren naargelang de locatie.

EEN VERDELER ZOEKEN


You Must Enter a Postal Code & Select a Country

Ontvang gratis een vrijblijvende offerte van uw erkende HotSpring-verdeler.

Vul uw Voornaam in
Vul uw Achternaam in
Vul uw Adres in
Kies Land
Vul uw Stad in
Vul uw Postcode in
Vul uw E-mailadres in
Enter a valid phone number
Kies Model
Kies Tijdspanne tot aankoop
 
 
 
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.
Een website probleem rapporteren