Pioneer Family Pools geëerd met de hoogste onderscheiding door HotSpring® Spas

SAN DIEGO, Calif., (januari 2014) – Wat is tegenwoordig een goede verdeler? Volgens HotSpring Spas -- innovatief product, besturingssystemen van wereldformaat, progressieve marketing en uitstekende klantenzorg, dit allemaal gedreven door ondernemingszin. Deze kwaliteiten vormen een beschrijving van Pioneer Family Pools, de winnaar van de Locksin Thompson prijs voor HotSpring-verdeler van het jaar 2013.

Pioneer is een 30-jarige HotSpring-verdeler met 18 vestigingen in Ontario, Canada. De prijs werd door HotSpring, de wereldwijde leider op gebied van spa's, overhandigd aan de eigenaar, Harry Martyniuk, tijdens CONVERGENCE – het 2014 HotSpring Experience evenement voor internationale verdelers dat plaatsvond in San Diego, januari 2013. Pioneer werd verkozen uit meer dan 700 HotSpring-verdelers wereldwijd.

Er werden ook prijzen toegekend per regio en per categorie om lokale verdelers in heel Noord-Amerika en wereldwijd te erkennen voor hun uitmuntendheid als verdeler.

“In sommige opzichten is het een hele uitdaging om onze winnaar te beschrijven, aangezien deze in veel opzichten uniek is in zijn klasse,” zegt Mike Dunn, Executive Vice President. Pioneer werd geroemd om hun strategische gebruik van het ACE®-zoutwatersysteem, maar ook voor hun verbintenis tot opleiding en uitstekende klantenservice. Dunn benadrukt echter wel dat het hun wil om voortdurend te leren en te groeien is die aan de basis ligt van hun succes. “U verwacht misschien dat deze verdeler met meerdere winkels succesvol is omwille van zijn bedrijfsuitmuntendheid, maar wat u misschien niet verwacht is dat onze winnaar ook openstaat voor nieuwe ideeën en manieren van zakendoen,” zegt hij. “Deze ondernemingszin zorgt ervoor dat ze jaar na jaar blijven groeien, nieuwe verdelersmogelijkheden blijven ontdekken en nieuwe klanten blijven aantrekken.”

“Wij zitten lang genoeg in de sector om te beseffen dat de belangrijkste sleutel tot succes datgene is waar u zelf op afgestemd bent,” zegt Harry Martyniuk, eigenaar van Pioneer Family Pools. “Gelukkig zijn wij, jaar na jaar, goed afgestemd met Watkins Manufacturing.”

Over HotSpring® Spas HotSpring Spas is het meest toonaangevende spa-merk ter wereld en wordt verkocht via een netwerk van meer dan 700 onafhankelijke verdelers in heel Noord-Amerika en in 70 landen wereldwijd. HotSpring Spas biedt klanten kwaliteit, innovatie en energiebesparing van het hoogste niveau alsook klantenondersteuning. HotSpring-spa's worden vervaardigd door Watkins Manufacturing Corporation, een afdeling van Masco Corporation, een Fortune 500 bedrijf met producten zoals de bekende merken Delta®-kranen, KraftMaid®-omkastingen en Behr® -verven. Raadpleeg HotSpring.com voor meer informatie en vestigingen van verdelers.

Uw lokale verdeler kan u helpen om de beste prijzen en opties voor spa's te vinden in uw buurt. Omwille van de productiekosten kunnen de prijzen variëren naargelang de locatie.

EEN VERDELER ZOEKEN


You Must Enter a Postal Code & Select a Country

Ontvang gratis een vrijblijvende offerte van uw erkende HotSpring-verdeler.

Vul uw Voornaam in
Vul uw Achternaam in
Vul uw Adres in
Kies Land
Vul uw Stad in
Vul uw Postcode in
Vul uw E-mailadres in
Enter a valid phone number
Kies Model
Kies Tijdspanne tot aankoop
 
 
 
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.
Een website probleem rapporteren