NIEUWE SPA-MODELLEN, OMKASTINGEN UIT SYNTHETISCHE STEEN VAN HOTSPRING SPAS BIEDEN CONSUMENTEN STIJLVOLLE OP MAAT GEMAAKTE INSTALLATIE-OPTIES

De gids voor op maat gemaakte installaties helpt huiseigenaars, landschapsaannemers, architecten om omgevingen in de grond of in het terras succesvol te plannen

3 januari 2008 — Het wachten is voorbij voor spa-kopers die:

 • de inbouwlook wensen van een in de grond of gedeeltelijk uitstekende spa en de geavanceerde hydrotherapie-eigenschappen van een mobiele spa
 • een buitenkant wensen die eruitziet als natuurlijke steen voor de synthetisch houten omkastingen die traditioneel worden gebruikt voor mobiele spa's
 • op zoek zijn naar advies en instructies voor op maat gemaakte spa-installaties

"Consumenten en landschapsaannemers worden vaak uitgedaagd door de fysieke installatie van een mobiele spa—van hoe het technische compartiment beschermen tegen grondwater tot welk soort toegang nodig is voor onderhoud," zegt Samantha Weiser, Brand Manager voor HotSpring Spas.

"HotSpring biedt nu oplossingen voor op maat gemaakte spa-installaties, waaronder stijlvolle nieuwe omgevingen met uitzicht van natuurlijke steen voor bovengrondse en gedeeltelijk uitstekende spa's alsook door de consument ontworpen spa-omkastingen."

HotSpring heeft drie opties geïntroduceerd die ontworpen zijn om spa-kopers en landschapsarchitecten te helpen een spa toe te voegen aan een bestaande omgeving of een ingebouwde plaats van ontspanning te plannen inclusief aanleg van paden en landschap. De nieuwe opstelling bestaat uit:

 

  • Gids voor op maat gemaakte installaties: De brochure die de eerste in zijn soort is en 28 kleurenpagina's telt, helpt consumenten, landschapsaannemers en architecten om op een succesvolle manier een HotSpring-spa te integreren in een naadloos uitziende omgeving in de grond en in het terras. Consumenten kunnen de gids gebruiken om vertrouwd te raken met een op maat gemaakt project of ze kunnen het aan hun landschapsontwerper of aannemer geven ter referentie. De gids voor op maat gemaakte installatie wordt exclusief geproduceerd voor HotSpring-spa's en is enkel beschikbaar via HotSpring-verdelers.

 

  • Op maat gemaakte omkasting voor HotSpring Vista™- en Grandee™-spa's: Met respectievelijk plaats voor zes of zeven volwassenen zijn de Vista-CC- en Grandee-CC -modellen specifiek ontworpen voor installaties in de grond en in het terras. Ze worden geleverd met een hoogwaardig multiplex-omkasting en kunnen ingebouwd worden in een terras of plankier zonder lelijke gaten. Beiden zijn beschikbaar in een parelachtig gekleurde kuip. Ze ondersteunen ook eender welke stijl van buitenoppervlakte die u wilt mengen in een buitenomgeving. HotSpring biedt ook de volgende items:

 

 • SpaStone™ Partial en Full Surrounds: Deze hoogwaardige buitenpanelen maken de pracht van een look met natuurlijke steen van een HotSpring-spa af. De nieuwe panelen zijn vervaardigd uit synthetisch materiaal en maken het eenvoudig om een Vista-CC- of Grandee-CC-spa aan te passen aan eender welke buitenomgeving.

  De SpaStone Partial Surround biedt een ingebouwd uitzicht met alle voordelen van een mobiele HotSpring-spa. De omkasting reikt tot 58 centimeter onder de spa-kuiprand en bevat een handig trapje dat boven de lengte van de spa uitsteekt. Het onderste gedeelte van de omkasting is zo ontworpen dat het harmonieus aansluit met het materiaal waarmee u uw terras of andere oppervlakte afwerkt.

  De SpaStone Full Surround is een alternatief voor de omkastingen in synthetisch hout die mobiele spa's traditioneel omranden. Het is ideaal voor installaties die volledig boven de grond zijn. Bijpassende trapjes van 120 cm zijn beschikbaar om de SpaStone-look te vervolledigen.

  SpaStone-omkastingen en -trapjes zijn beschikbaar in de kleuren earth en grey.

Alle informatie over de gids voor op maat gemaakte installaties, over spa's met op maat gemaakte Vista-omkasting en Grandee-omkasting en over SpaStone Partial en Full Surrounds is beschikbaar via het wereldwijde netwerk van verdelers en servicecentravan HotSpring. Consumenten kunnen de pagina met ideeën voor spa-installaties raadplegen voor voorbeelden van de bekroonde op maat gemaakte spa-installaties.

Over HotSpring Spas
Watkins Manufacturing Corp., dat werd opgericht in 1977 en is gevestigd in Vista, Californië, is de fabrikant van HotSpring-spa's. Sinds het ontstaan van Watkins werden er al meer dan 700.000 spa's verkocht. Het wereldwijde verdelersnetwerk van Watkins met meer dan 900 verkoop- en servicecentra is terug te vinden in alle 50 staten van Amerika, Canada en in meer dan 60 andere landen. Watkins is een afdeling van Masco Corp. (MAS-NYSE), een Fortune 500 bedrijf met kwaliteitsproducten zoals Delta®-kranen, KraftMaid®-omkastingen en Behr®-verven. Meer informatie en vestigingen van verdelers zijn online beschikbaar via www.hotspring.comof door te bellen naar het nummer 1-800-401-2768.

 

Uw lokale verdeler kan u helpen om de beste prijzen en opties voor spa's te vinden in uw buurt. Omwille van de productiekosten kunnen de prijzen variëren naargelang de locatie.

EEN VERDELER ZOEKEN


You Must Enter a Postal Code & Select a Country

Ontvang gratis een vrijblijvende offerte van uw erkende HotSpring-verdeler.

Vul uw Voornaam in
Vul uw Achternaam in
Vul uw Adres in
Kies Land
Vul uw Stad in
Vul uw Postcode in
Vul uw E-mailadres in
Enter a valid phone number
Kies Model
Kies Tijdspanne tot aankoop
 
 
 
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.
Een website probleem rapporteren