NIEUWE HOT SPOT® LA PALMA™-SPA BIEDT PLAATS AAN ZEVEN PERSONEN EN ZIT VOL EIGENSCHAPPEN

De ruime spa van de fabrikant van HotSpring®-spa's heeft 48 jets, een aantrekkelijk waterornament en wordt geleverd met muzieksysteem

25 februari 2008—HotSpring Spas introduceert het La Palma spa-model in de Hot Spot-collectie van spa's.

"De La Palma-spa is ontworpen om bij eender welk budget te passen en is een grote waarde voor consumenten die op zoek zijn naar een ruime spa met alle gewenste eigenschappen," zegt Samantha Weiser, Brand Manager voor industrieleider HotSpring Spas.

De La Palma-spa is 2,5 meter groot en 97 cm hoog en is ontworpen om zeven volwassenen op comfortabele wijze te omringen met een scala van eigenschappen, waaronder:

  • 33 richtbare Precision®-jets en 15 richtbare hydromassage-jets uitgerust met aantrekkelijke roestvrijstalen behuizingen
  • een waterval
  • twee krachtige jetpompen van 2,5 pK
  • twee spa-kussens
  • veelkleurig Splendors™-LED-verlichtingssysteem (optioneel)
  • FreshWater® III Corona Discharge ozonsysteem (optioneel)

Eigenaars die zich willen ontspannen op hun favoriete liedjes kunnen de "stereoversie" bestellen. Deze bevat een in de fabriek ingebouwd JBL AM/FM/CD-stereosysteem en vier luidsprekers met dubbele conus. De "niet-stereoversie" is compatibel met het optionele Moonlight™-entertainmentsysteem met draadloze iCast™-zender die nagenoeg alle audiobronnen verzendt naar de spa-versterker en -luidsprekers. Deze spa heeft ook iPod®-dockingstation die de iPod® veilig en wel binnenhoudt, ver weg van opspattend water en natte handen.

Om bij de omgeving te passen kunnen consumenten een namaakhouten omkastingkleur in Coastal Grey of Redwood kiezen; een kuip in Azurite, Pearl of Sand; en een spa-afdekking in Ash of Rust.

Meer informatie over Hot Spot-spa's op http://www.hotspring.nl/spa-modellen/hot-spot-spas.

Over HotSpring Spas

Watkins Manufacturing Corp., dat werd opgericht in 1977 en is gevestigd in Vista, Californië, is de fabrikant van HotSpring-spa's, het meest verkochte merk van mobiele spa's ter wereld. Sinds het ontstaan van Watkins werden er al meer dan 800.000 spa's verkocht. Het wereldwijde verdelersnetwerk van Watkins met meer dan 950 verkoop- en servicecentra is terug te vinden in alle 50 staten van Amerika, Canada en in meer dan 60 andere landen. Watkins is een afdeling van Masco Corp. (MAS-NYSE), een Fortune 500 bedrijf met kwaliteitsproducten zoals Delta™-kranen, KraftMaid®-omkastingen en Behr™-verven. Meer informatie en vestigingen van verdelers zijn online beschikbaar via www.hotspring.com.

Uw lokale verdeler kan u helpen om de beste prijzen en opties voor spa's te vinden in uw buurt. Omwille van de productiekosten kunnen de prijzen variëren naargelang de locatie.

EEN VERDELER ZOEKEN


You Must Enter a Postal Code & Select a Country

Ontvang gratis een vrijblijvende offerte van uw erkende HotSpring-verdeler.

Vul uw Voornaam in
Vul uw Achternaam in
Vul uw Adres in
Kies Land
Vul uw Stad in
Vul uw Postcode in
Vul uw E-mailadres in
Enter a valid phone number
Kies Model
Kies Tijdspanne tot aankoop
 
 
 
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.
Een website probleem rapporteren