NIEUW MOONLIGHT™-MUZIEKSYSTEEM VOOR SPA'S VAN HOTSPRING SPAS LAAT LUISTERAARS BADEN IN AUDIO VANAF NAGENOEG EENDER WELKE BRON

Draadloze zender/ontvanger, drijvende afstandsbediening, waterbestendige spa-luidsprekers brengen sensationeel geluid naar de spa-ervaring.

21 september 2007—Spa-eigenaars die willen baden met het geluid van hun favoriete muziek kunnen dit nu draadloos ervaren, via eender welke audiobron naar keuze.

Het nieuwe Moonlight-muzieksysteem voor spa's van HotSpring® Spas laat baders naar nagenoeg eender welke audiobron luisteren—zoals een iPod®—terwijl ze zich ontspannen in hun spa. Het spa-stereosysteem bevat een iPod-dockingstation en kan ook veilig draadloos audio verzenden vanaf de volgende bronnen in huis:

      •    Stereo-ontvangers
      •    Persoonlijke muziekspelers, zoals MP3-
           en CD-spelers
      •    TV (enkel audio)
      •    DVD-spelers
      •    AM/FM-radio's
      •    Satellietradio's
      •    Muziekkanalen via de kabel
      •    iTunes®- en audiobestanden die opgeslagen zijn
           op een personal computer

Door gebruik te maken van de meegeleverde drijvende, waterbestendige afstandsbediening kunnen de gebruikers liedjes selecteren op hun iPod en het audiovolume aanpassen vanuit hun spa. De muziek wordt afgespeeld via twee tot vier stijlvolle, waterbestendige luidsprekers, die de luisteraars omringen terwijl ze zich ontspannen in de spa. Met een simpele draai kunnen de luidsprekers naar buiten toe gericht worden voor entertainment buiten.

"In tegenstelling tot andere muzieksystemen voor spa's beschermt het Moonlight-muzieksysteem voor spa's het audiotoestel van de gebruiker – met name iPod's – tegen natte handen en natte elementen," zegt Kacy Cosley, Product Manager voor HotSpring Spas, het meest verkochte merk ter wereld.

"Wij weten dat veel consumenten hun iPod gebruiken als voornaamste bron van muziek en daarom hebben wij een dockingstation voorzien in het Moonlight-muzieksysteem voor spa's dat verschillende iPod-maten aanvaardt en een iPod oplaadt. Wij gaan nog een stap verder met entertainment en voorzien de mogelijkheid om audio te verzenden vanaf eender welke elektronische bron."

Het Moonlight-muzieksysteem voor spa's, dat beschikbaar is via het wereldwijde netwerk van verdelers en servicecentravan HotSpring Spas, werd ontworpen voor de nieuwe HotSpring-, Tiger River®-, Solana®- en Hot Spot®-spa's. Inclusief zijn een draadloze zender en ontvanger; twee draaibare waterbestendige spa-luidsprekers met montagebeugels; een slanke versterker en voeding die past in het technisch compartiment van de spa; en een drijvende IQ 2020™ -afstandsbediening. Met de IQ 2020-afstandsbediening kunnen gebruikers ook eenvoudig de meeste elektronische spa-eigenschappen bedienen vanuit hun spa. Twee optionele luidsprekers kunnen toegevoegd worden aan het systeem voor een totaal audiopakket.

Over HotSpring Spas
Watkins Manufacturing Corp., dat werd opgericht in 1977 en is gevestigd in Vista, Californië, is de fabrikant van HotSpring-spa's. Sinds het ontstaan van Watkins werden er al meer dan 700.000 spa's verkocht. Het wereldwijde verdelersnetwerk van Watkins met meer dan 900 verkoop- en servicecentra is terug te vinden in alle 50 staten van Amerika, Canada en in meer dan 60 andere landen. Watkins is een afdeling van Masco Corp. (MAS-NYSE), een Fortune 500 bedrijf met kwaliteitsproducten zoals Delta®-kranen, KraftMaid®-omkastingen en Behr®-verven. Meer informatie en vestigingen van verdelers zijn online beschikbaar via www.hotspring.comof door te bellen naar het nummer 1-800-401-2768.

Uw lokale verdeler kan u helpen om de beste prijzen en opties voor spa's te vinden in uw buurt. Omwille van de productiekosten kunnen de prijzen variëren naargelang de locatie.

EEN VERDELER ZOEKEN


You Must Enter a Postal Code & Select a Country

Ontvang gratis een vrijblijvende offerte van uw erkende HotSpring-verdeler.

Vul uw Voornaam in
Vul uw Achternaam in
Vul uw Adres in
Kies Land
Vul uw Stad in
Vul uw Postcode in
Vul uw E-mailadres in
Enter a valid phone number
Kies Model
Kies Tijdspanne tot aankoop
 
 
 
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.
Een website probleem rapporteren