MEER DAN ALLEEN MAAR WARM WATER HOTSPRING® – ARIA®-SPA BENOEMD TOT BESTE AANKOOP DOOR CONSUMERS DIGEST

2 april 2007 — Recente studies hebben aangetoond dat Amerikanen ernaar streven om een groter gevoel van evenwicht te vinden tussen hun werk, vrije tijd en persoonlijke tijd met familie en vrienden. Gezondheid en welzijn is altijd al een prioriteit geweest, maar Amerikanen verlangen er meer dan ooit naar om zich verbonden en herboren te voelen. Het is dus niet verbazingwekkend dat veel Amerikanen met het hectische leven van tegenwoordig al snel de talrijke voordelen ontdekken van het spa-eigenaarschap en de belangrijke therapeutische voordelen van hydromassage—de combinatie van het warm water, het drijfvermogen en de masserende actie van  krachtige jets. De genezende kracht van water is al lang bekend—Aziatische culturen zwichten al eeuwenlang voor de kalmerende, genezende kwaliteiten van warm water. Inheemse culturen hebben altijd al geweten dat water is een zuiverende kracht heeft voor lichaam en geest.

De kalmerende warmte en het drijfvermogen van warm water kan helpen om stress te verminderen, pijnlijke en vermoeide spieren te kalmeren, pijn van artritis te verzachten en zelfs een betere nachtrust te bieden. De masserende actie van de jets stimuleert de vrijgave van endorfine, de natuurlijke pijnstiller van het lichaam.

In de snelle wereld van tegenwoordig kan een spa de broodnodige ontspanning bieden en het toevluchtsoord zijn dat zorgt voor stressvermindering en dat samenzijn met familie en vrienden bevordert.

Spa's zijn uitgegroeid van houten wijnkisten tot geavanceerde, energiezuinige en verfijnde ontwerpen die ultramoderne hyrdomassage bieden. Veel technologische voordelen zoals een buitenkant in alternatief hout en waterverzorgingssystemen hebben het bezit van een spa eenvoudiger dan ooit gemaakt. Van kalmerende jets tot stille watervalornamenten, dynamische verlichting en ultramoderne muzieksystemen, er zijn veel opties die een spa zowel ontspannend als mooi maken.

Consumers Digest, een gerespecteerde autoriteit op de consumentenmarkt, verwees in de uitgave van april 2007 naar de Beste Aankopen op vlak van mobiele spa's. De Aria-spa van sectorleider HotSpring Spas ontving onlangs een prijs voor "Beste Aankoop" in de luxecategorie voor zijn veel geliefde eigenschappen en uitstekende prestatie tegen een voordelige prijs. De beoordeling van Beste Aankoop door Consumers Digest wordt gemiddeld toegekend aan minder dan drie procent van de concurrerende modellen in een bepaalde productcategorie. De luxeselectie voor de Aria-spa geeft aan dat dit spa-model niet alleen van superieure kwaliteit is, maar ook dat hij volledig uitgerust is en een voordelige prijs heeft.

Over HotSpring Spas
Watkins, dat werd opgericht in 1977, is de fabrikant van HotSpring-spa's. Sinds het ontstaan van Watkins werden er al meer dan 700.000 spa's verkocht. Watkins beschikt wereldwijd over een verdelersnetwerk van meer dan 900 verkoop- en servicecentra in de 50 staten van Amerika, Canada en 55 andere landen. Watkins is een afdeling van Masco Corporation (MAS-NYSE), een Fortune 500 bedrijf met kwaliteitsproducten zoals Delta®-kranen, KraftMaid®-omkastingen en Behr®-verven. Bezoek de website van het bedrijf op www.hotspring.com.

Uw lokale verdeler kan u helpen om de beste prijzen en opties voor spa's te vinden in uw buurt. Omwille van de productiekosten kunnen de prijzen variëren naargelang de locatie.

EEN VERDELER ZOEKEN


You Must Enter a Postal Code & Select a Country

Ontvang gratis een vrijblijvende offerte van uw erkende HotSpring-verdeler.

Vul uw Voornaam in
Vul uw Achternaam in
Vul uw Adres in
Kies Land
Vul uw Stad in
Vul uw Postcode in
Vul uw E-mailadres in
Enter a valid phone number
Kies Model
Kies Tijdspanne tot aankoop
 
 
 
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.
Een website probleem rapporteren