LEIDER VAN DE SPA-INDUSTRIE INTRODUCEERT REVOLUTIONAIR NIEUW WATERVERZORGINGSSYSTEEM VOOR SPA'S

13 oktober 2006 — Alles aan de eigendom van een spa, ook waterverzorging, zou ontspannend moeten zijn. Dat is de voornaamste reden waarom mensen een spa kopen. Niets werkt zo kalmerend als ontspannen in het warme, bruisende water van een spa. Maar om spa-water vers, zuiver en ongerept te houden is er meer onderhoud nodig dan gewenst. Met de introductie van een eigen nieuwe, geavanceerde technologie kunnen spa-gebruikers nu genieten van nagenoeg onderhoudsvrije waterverzorging.

HotSpring Spas — het meest verkochte merk of mobiele spa's ter wereld — introduceerde onlangs een revolutionair nieuw waterverzorgingssysteem — AutoFresh™. Door middel van de ultramoderne verdeeltechnologie ontworpen voor de medische sector verdeelt het AutoFresh-onderhoudssysteem voor spa's automatisch het vereiste aantal chloorvrije ontsmettingsmiddelen in het spa-water, waardoor de nood aan regelmatig onderhoud verdwijnt.

"Het AutoFresh-systeem zorgt ervoor dat u voor de waterverzorging niet meer moet raden," zegt Mike Dunn, Vice President van Verkoop en Marketing bij HotSpring Spas. "Het AutoFresh-systeem is zo geavanceerd en verfijnd dat het bijna de hele waterverzorging automatisch uitvoert, zodat spa-gebruikers zich niet meer moeten afvragen of het juiste aantal chemicaliën werd toegevoegd. Deze technologie is gloednieuw op de spa-markt — er bestaat geen ander systeem in de sector dat waterverzorging zo eenvoudig maakt," zegt Dunn. "Spa-gebruikers kunnen zich ontspannen omdat ze weten dat het systeem altijd aan het werk is, zodat het spa-water vers en zuiver is, zelfs al hadden zij niet aan waterverzorging gedacht."

Producteigenschappen

De onderdelen van het AutoFresh-systeem zijn naadloos ingebouwd in de HotSpring-spa's. Een doseermotor met geavanceerde onderdelen die het spa-onderhoudssysteem aandrijven wordt geïnstalleerd door een erkende verdeler van HotSpring Spas. Het verfijnde omschakelventiel, de pomp en de schakelingen werken samen om het juiste aantal vereiste chemicaliën te berekenen en automatisch te verdelen in het spa-water. Het patroon dat is bevestigd aan de onderkant van het filterdeksel bevat een chloor- en broomvrij ontsmettingsmiddel, oxidatiemiddel en waterlijncontrole. Elk patroon blijft ongeveer drie maanden goed, naargelang de grootte van de spa en het gebruik. Als de inhoud van het wegwerpbare patroon bijna leeg is, kan het zo gemakkelijk vervangen worden als het vervangen van een inktpatroon in een printer.

Om de twee weken wordt een knipperend waterverzorgingspictogram weergegeven om de spa-gebruiker eraan te herinneren dat het spa-water moet getest worden. Door eenvoudigweg een teststrip te gebruiken en de waarde in te voeren op het controlepaneel of de optionele afstandsbediening van de spa voegt het systeem automatisch product toe naargelang de invoer of de standaardwaarden voor een lage dosis instelling. Het systeem is beschikbaar voor HotSpring-spa's van 2005 tot nu.

Over HotSpring Spas
Watkins, dat werd opgericht in 1977, is de fabrikant van HotSpring-spa's. Sinds het ontstaan van Watkins werden er al meer dan 700.000 spa's verkocht. Watkins beschikt wereldwijd over een verdelersnetwerk van meer dan 900 verkoop- en servicecentra in de 50 staten van Amerika, Canada en 55 andere landen. Watkins is een afdeling van Masco Corporation (MAS-NYSE), een Fortune 500 bedrijf met kwaliteitsproducten zoals Delta®-kranen, KraftMaid®-omkastingen en Behr®-verven. Bezoek de website van het bedrijf op www.hotspring.com.

 

Uw lokale verdeler kan u helpen om de beste prijzen en opties voor spa's te vinden in uw buurt. Omwille van de productiekosten kunnen de prijzen variëren naargelang de locatie.

EEN VERDELER ZOEKEN


You Must Enter a Postal Code & Select a Country

Ontvang gratis een vrijblijvende offerte van uw erkende HotSpring-verdeler.

Vul uw Voornaam in
Vul uw Achternaam in
Vul uw Adres in
Kies Land
Vul uw Stad in
Vul uw Postcode in
Vul uw E-mailadres in
Enter a valid phone number
Kies Model
Kies Tijdspanne tot aankoop
 
 
 
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.
Een website probleem rapporteren