HotSpring® Spas reikt zoutwaterspa uit aan fan van lange duur

 

Levenslange HotSpring-spa-gebruikers en 9.000 Facebook-fans weten waarom diamanten de beste vriend zijn van een spa!

Vista, Californië, 31 juli 2012 —HotSpring® Spas, het meest toonaangevende spa-merk ter wereld, feliciteerde Don Benecke, van Osage Beach, Missouri, als de winnaar van de Verloting van een HotSpring-zoutwaterspa van juni.  Benecke won het HotSpring-spa-model van zijn keuze – inclusief het revolutionaire ACE®-zoutwaterreinigingssysteem, het beschermende CoverCradle™-afdekkingshefsysteem en een bijpassend Everwood™-trapje. Om deel te nemen aan de verloting werden de deelnemers aangemoedigd om de HotSpring Spas Facebook -pagina "leuk" te vinden en een grappige animatievideo te bekijken om te ontdekken waarom ‘diamanten de beste vriend zijn van een spa’. Om hun winstkansen te verhogen werden de deelnemers aangemoedigd om de video te delen met vrienden.

Benecke, die reeds lange tijd spa-gebruiker is en eigenaar van een 22 jaar oude Highlife® HotSpring-spa, werd gecontacteerd door het hoofdkantoor van het bedrijf. “Ik ben superblij dat ik geselecteerd werd als winnaar van een gloednieuwe HotSpring-spa,” zegt Benecke. “Ik ben een van de grootste HotSpring-fans! Ik hou al zoveel jaar van mijn spa. Hij werkt nog goed en dus heb ik nog geen nieuwe aangeschaft. Het is zo spannend om een gloednieuwe spa met zoutsysteem te winnen!”

Het woord verspreiden over het ACE-zoutwaterreinigingssysteem was een van de voornaamste doelen van de prijsvraag. “Deze baanbrekende innovatie heeft de waterverzorging van een spa vereenvoudigd, waardoor het bijzonder simpel is geworden om te genieten van een HotSpring-spa.” verklaart Kacy Rivers, HotSpring Brand Manager. De video beschrijft hoe het ACE-systeem werkt:  Door middel van exclusieve diamanttechnologie wekt het beschermende ACE-zoutwaterreinigingssysteem automatisch de reinigingsmiddelen op die nodig zijn om spa-water bruisend en zijdezacht te houden, terwijl de spa-eigenaar zich ontspant.   

“Wij zouden willen dat iedereen kon winnen,” zegt Rivers. “Het is geweldig om te zien hoe onze gemeenschap van HotSpring-spa-gebruikers hun liefde voor HotSpring-spa's deelt en zoveel vrienden uitnodigt om deel te nemen aan de prijsvraag voor een zoutwaterspa. In één maand tijd is het aantal fans van onze HotSpring Facebook-pagina enorm gestegen, met veel enthousiaste posts.”

Al 35 jaar lang staat HotSpring Spas aan de top van de industrie op vlak van ultramodern ontwerp en energiezuinige prestatie en leveren wij de Absolute Best Hot Tub Ownership Experience™ aan meer dan 875.000 klanten in alle 50 staten van Amerika en in meer dan 60 landen. Een verbintenis tot geavanceerde engineering en innovatie zorgen ervoor dat HotSpring Spas onovertroffen is op vlak van kwaliteit, energiezuinigheid en functionaliteit, terwijl ongeëvenaarde service en ondersteuning ultieme gemoedsrust bieden. HotSpring Spas maakt deel uit van het Fortune 500 bedrijf, Masco Corporation, met kwaliteitsproducten zoals Delta®-kranen, KraftMaid®-omkastingen en Behr®-verven. www.hotspring.com

Uw lokale verdeler kan u helpen om de beste prijzen en opties voor spa's te vinden in uw buurt. Omwille van de productiekosten kunnen de prijzen variëren naargelang de locatie.

EEN VERDELER ZOEKEN


You Must Enter a Postal Code & Select a Country

Ontvang gratis een vrijblijvende offerte van uw erkende HotSpring-verdeler.

Vul uw Voornaam in
Vul uw Achternaam in
Vul uw Adres in
Kies Land
Vul uw Stad in
Vul uw Postcode in
Vul uw E-mailadres in
Enter a valid phone number
Kies Model
Kies Tijdspanne tot aankoop
 
 
 
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.
Een website probleem rapporteren