HOTSPRING SPAS HERDEFINIEERT ONTSPANNING MET SPAUDIO

1 juni 2003—Zowel muziek als water werden lang vereerd voor hun kalmerende en ontspannende effecten. Consumenten kunnen nu van beide elementen tegelijkertijd genieten in het comfort van hun eigen tuin. HotSpring® Spas, fabrikant van het meest verkochte merk van mobiele spa's, introduceerde onlangs SpAudio®, een volledig ingebouwd muzieksysteem dat specifiek ontworpen is voor de spa-omgeving.

De spa-kuip wordt de luidspreker zodat de muziek niet alleen gehoord kan worden, maar de audiotrillingen ook gevoeld kunnen worden tijdens de buitengewone ervaring. De geluidsgolven trekken door het water en creëren de perfecte ontspanningsomgeving. SpAudio maakt gebruik van geavanceerde omvormertechnologie om het geluid gelijkmatig te verdelen in heel de spa-kuip, zodat de nood aan externe luidsprekers voor het unieke omgevingsgeluidseffect overbodig wordt.

"Met de introductie van SpAudio brengen we de spa-ontspanningservaring op een nieuwe hoogte — letterlijk," zegt Mike Dunn, Vice President van Verkoop en Marketing bij HotSpring Spas. "De rustgevende effecten van muziek in combinatie met de kalmerende hydromassage zorgen voor de meest fantastische symfonie onder en boven water wereldwijd en dat in het comfort en de privacy van uw eigen tuin."

Producteigenschappen
SpAudio is beschikbaar als na-markt optie op de 2003 HotSpring Grandee™- en Vanguard™ -modellen en maakt het ontspannen van vrienden en familie nog aangenamer. Sluit de Sony® FM/AM draagbare CD-speler aan op de externe CD-behuizing op de spa-omkasting en leun achterover, ontspan en geniet. Het volume en de equalizing zijn eenvoudig te beheren via het hulpcontrolepaneel van de spa, zodat u het water niet hoeft te verlaten.

Alle hardware-onderdelen inclusief de omvormers, versterker en bekabeling zijn specifiek op maat ontworpen voor de spa-omgeving. Bovendien zijn alle onderdelen verborgen in de spa-kuip, waardoor een esthetisch aantrekkelijk uitzicht ontstaat. De verwijderbare panelen bieden bescherming en eenvoudige toegang voor installatie.

De op maat ontworpen versterker maakt gebruik van geëxtrudeerde aluminium koelplaten, die de versterker beschermen tegen de extreme temperaturen van een spa-omgeving. Tijdens normale muziekomstandigheden verbruikt de versterker slechts zoveel energie als een 75-watt-per-kanaal versterker, terwijl hij ook in staat is om voortdurende energie te leveren die gelijk is aan een 300-watt-per-kanaal versterker, indien nodig.

Nieuw accessoirepakket voor de verlichting
HotSpring brengt de ontspanningservaring in uw tuin een niveau hoger door onlangs zijn Luminescence™ LED-verlichtingspakket te introduceren. Dit energiezuinige verlichtingspakket biedt een scala van kleuren om de visuele stemming te bepalen voor ultiem spa-genot. Verschillende helderheids-, timing- en sequentiepatronen zijn aanpasbaar in zes kalmerende kleurenkeuzes, waaronder blauw, aqua, groen, wit, amber en rood.

Over HotSpring Spas
HotSpring Spas is een dochteronderneming van MASCO Corporation, een Fortune 500 bedrijf met kwaliteitsproducten zoals Delta®-kranen, Baldwin®-hardware, Merillat®-omkastingen en meer. Bezoek de website van het bedrijf op www.hotspring.com.

Uw lokale verdeler kan u helpen om de beste prijzen en opties voor spa's te vinden in uw buurt. Omwille van de productiekosten kunnen de prijzen variëren naargelang de locatie.

EEN VERDELER ZOEKEN


You Must Enter a Postal Code & Select a Country

Ontvang gratis een vrijblijvende offerte van uw erkende HotSpring-verdeler.

Vul uw Voornaam in
Vul uw Achternaam in
Vul uw Adres in
Kies Land
Vul uw Stad in
Vul uw Postcode in
Vul uw E-mailadres in
Enter a valid phone number
Kies Model
Kies Tijdspanne tot aankoop
 
 
 
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.
Een website probleem rapporteren