HotSpring Spas biedt de 'Absoluut beste' spa-lifestyle ervaring online via de nieuwe website HotSpring.com

24 augustus 2011 – HotSpring Spas, het meest verkochte merk van mobiele spa's ter wereld, stelt met trots zijn nieuwe gebruiksvriendelijke website voor, HotSpring.com. De nieuwe website biedt de bezoekers een duidelijke kijk op HotSpring-spa's en dat door middel van eenvoudige navigatie die hen naar waardevolle informatie doorheen heel de website leidt. Bovendien maakt de nieuwe website het eenvoudiger voor spa-liefhebbers om te communiceren met het merk HotSpring Spas en de merkbelofte van de onderneming te ervaren, namelijk om "de absoluut beste spa-eigenaarservaring" te bieden.

Naar aanleiding van het resultaat van diepgaand klantenonderzoek en klantenanalyse kunnen de bezoekers van HotSpring.com nu productgegevens beoordelen, beoordelingen geschreven door eigenaars van HotSpring-spa's lezen en video's met hoge definitie bekijken die de innovaties weergeven die van HotSpring het bevoorrechte spa-merk maken. De website bevat ook een functie voor het delen op sociale media met de mogelijkheid om HotSpring "leuk" te vinden op Facebook, "in te schrijven" op het videokanaal van YouTube en te "tweeten" over het merk via Twitter.

"Wij zijn tevreden over hetgeen wij hebben bereikt met de nieuwe HotSpring.com," zegt Kacy Rivers, brand manager voor HotSpring Spas. "Hetgeen de nieuwe website zo uniek maakt, is onze inspanning om de stem van onze klanten erin op te nemen. Door de klantenervaring te omarmen en de spa-voordelen op vlak van ontspanning, gezondheid en levensstijl aan te tonen bieden wij een uiterst informatieve, sociaal geëngageerde bron aan die succes heeft bij onze consumenten."

De website biedt meer sociale interactie voor liefhebbers van HotSpring-spa's. Naar aanleiding van een consumentenonderzoek bevat de nieuwe website een platform voor productbeoordelingen, waar de klanten openbaar hun spa-eigenaarservaring kunnen delen. Sinds de website live gegaan is, bereikten de HotSpring-spa-modellen een gemiddelde van 4,6 sterren op een schaal van 5,0.

Ook nieuw op de website, toekomstige spa-eigenaars kunnen zien hoe het is om een HotSpring-spa te hebben door te kijken naar een reeks informatieve video's in hoge definitie over levensstijl en spa-verzorging. Er is ook een inspiratiezone met programma's voor tuinplanning zoals een gratis online 3D-programma voor het ontwerpen van een plankier en een diavoorstelling van foto's met spa-installatie-ideeën.

Op de nieuwe website kunnen shoppers in enkele eenvoudige muisklikken informatie vinden over hun lokale HotSpring-verdeler — een gemak dat de beslommering van het zoeken naar een verdeler vermijdt. De onlangs verbeterde verdelerzoekfunctie geeft HotSpring-verdelers ook de mogelijkheid om zich te onderscheiden van de lokale concurrentie door hun zaak te tonen op de website.

Algemeen biedt de nieuwe HotSpring.com een superieure online ervaring die de bezoekers zal inspireren en helpen bij het beslissingsproces voor de aankoop van een spa.

Over HotSpring Spas
HotSpring-spa's worden geproduceerd door Watkins Manufacturing, de befaamde wereldleider op vlak van spa's. Watkins is een afdeling van Masco Corporation, een Fortune 500 bedrijf met producten zoals de bekende merken Delta®-kranen, KraftMaid® -omkastingen en Behr® -verven. Met meer dan 700 onafhankelijke verdelers wereldwijd, zijn HotSpring-spa's verkrijgbaar in alle 50 staten van Amerika, Canada en in meer dan 68 andere landen. HotSpring Spas biedt klanten kwaliteit, innovatie, energiebesparing en klantenondersteuning van het hoogste niveau om de absoluut beste spa-eigenaarservaring te bieden. Meer informatie en vestigingen van spa-verdelers zijn online beschikbaar via www.hotspring.com.

Uw lokale verdeler kan u helpen om de beste prijzen en opties voor spa's te vinden in uw buurt. Omwille van de productiekosten kunnen de prijzen variëren naargelang de locatie.

EEN VERDELER ZOEKEN


You Must Enter a Postal Code & Select a Country

Ontvang gratis een vrijblijvende offerte van uw erkende HotSpring-verdeler.

Vul uw Voornaam in
Vul uw Achternaam in
Vul uw Adres in
Kies Land
Vul uw Stad in
Vul uw Postcode in
Vul uw E-mailadres in
Enter a valid phone number
Kies Model
Kies Tijdspanne tot aankoop
 
 
 
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.
Een website probleem rapporteren