HOTSPRING SPAS ALS EERSTE SPA-FABRIKANT ERKEND VOOR SPA-VEILIGHEID DOOR DE NSF

5 juni 2006—HotSpring® Spas, het meest verkochte merk van mobiele spa's en spa's ter wereld, is het eerste merk in de spa-industrie dat gecertificeerd wordt door de National Sanitation Foundation (NSF) voor de naleving van een complete set van spa-normen die de algemene veiligheid en prestatie van de hele spa beoordeelt.

De NSF is een onafhankelijke, niet-winstgevende organisatie dat tot doel heeft consumenten te helpen om dagelijks veiliger te leven (Live Safer-TM). De NSF introduceerde onlangs het NSF P181-certificaat dat – voor de allereerste keer – de gezondheids- en veiligheidsvereisten voor een spa combineert wat betreft de circulatie, filtratie, verwarming en zuivering van het spa-water alsook het materiaal, ontwerp & constructie en de prestatievereisten. Alle gecertificeerde modellen dragen de NSF P181-markering om spa-fabrikanten, verdelers, kleinhandelaars en consumenten te informeren dat er is voldaan aan alle gezondheids- en veiligheidsvereisten.

"Door de veiligheids- en prestatievereisten van spa's te combineren in één protocol legt NSF P181 de lat hoger op vlak van veiligheid," zegt Keith Harbol, Chemical Engineer voor Watkins Manufacturing, fabrikant van HotSpring-spa's. HotSpring is trots dat zij de eerste in de spa-industrie zijn die consumenten het vertrouwen bieden van in het bezit te zijn van een spa met NSF P181-certificaat; dit weerspiegelt onze verbintenis tot uitmuntendheid op vlak van spa-ontwerp, -productie en -kwaliteit. Door de certificatie van HotSpring-spa's volgens deze norm heeft Watkins zijn positie als industrieleider van spa's nog versterkt. Onze klanten voelen vertrouwen omdat ze weten dat de spa die ze kopen voldoet aan deze strenge richtlijnen," zegt Harbol.

Over HotSpring Spas
De kwaliteitssystemen van HotSpring Spas zijn gecertificeerd voor hun overeenstemming met ISO 9001:2000, de hoogste internationale norm voor kwaliteit van ontwerp en fabricage van spa's. HotSpring Spas maakt deel uit van Masco Corporation, een Fortune 500 bedrijf met kwaliteitsproducten zoals Delta®-kranen, KraftMaid®-omkastingen, Behr®-verven en meer. Bezoek de website van het bedrijf op www.hotspring.com.

Uw lokale verdeler kan u helpen om de beste prijzen en opties voor spa's te vinden in uw buurt. Omwille van de productiekosten kunnen de prijzen variëren naargelang de locatie.

EEN VERDELER ZOEKEN


You Must Enter a Postal Code & Select a Country

Ontvang gratis een vrijblijvende offerte van uw erkende HotSpring-verdeler.

Vul uw Voornaam in
Vul uw Achternaam in
Vul uw Adres in
Kies Land
Vul uw Stad in
Vul uw Postcode in
Vul uw E-mailadres in
Enter a valid phone number
Kies Model
Kies Tijdspanne tot aankoop
 
 
 
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.
Een website probleem rapporteren