HotSpring® Grandee™-spa te zien in de komende aflevering van de populaire romantische realityserie van ABC, The Bachelor

10 januari 2014 (Los Angeles, Calif.) -- Er zal een Grandee-spa van HotSpring te zien zijn in een van de komende afleveringen van de populaire televisieserie van ABC, The Bachelor. De aflevering gaat over een speciale "one-on-one"-date waarbij er een adembenemend winter wonderland zal gecreëerd worden in het zonnige Los Angeles voor één gelukkige vrijgezellin die er samen de laatste nieuwe vrijgezel, Juan Pablo Galavis, kan van genieten. De aflevering wordt uitgezonden op maandag, 13 januari 2014, om 8/7c op ABC.

Galavis, een alleenstaande vader en gewezen beroepsvoetballer van Venezuela, veroverde vorig seizoen het hart van vele vrouwelijke fans in heel het land toen hij deelnam aan de Bachelorette. Hoewel Juan Pablo er niet in slaagde het hart van de Bachelorette te winnen, werd hij wel een van de meest besproken mannen van het seizoen. Nu is hij terug en waagt hij zelf zijn kans om de liefde van zijn leven te vinden tussen 27 knappe vrijgezellinnen.

HotSpring® is het meest toonaangevende spa-merk ter wereld en het Grandee™-model is een van de meest luxueuze en uitgeruste spa's in de reeks. Tijd doorbrengen in een HotSpring-spa stimuleert ontspanning, conversatie en verbondenheid – waardoor het de perfecte plaats is voor de speciale "one-on-one"-date van Juan Pablo. Coastal HotSpring Spas, een bekroonde HotSpring-verdeler uit Anaheim, Californië, leverde de spa op de filmlocatie in Malibu. De Grandee beschikt over veel exclusieve eigenschappen, biedt plaats aan zeven personen en maakt deel uit van de HotSpring Highlife®-collectie. Dit model bevatte een wengebruine omkasting en sterling marble kuip.

Over HotSpring® Spas
HotSpring Spas is het meest toonaangevende spa-merk ter wereld en wordt verkocht via een netwerk van meer dan 700 onafhankelijke verdelers in heel Noord-Amerika en in 70 landen wereldwijd. HotSpring Spas biedt klanten kwaliteit, innovatie, energiebesparing en klantenondersteuning van het hoogste niveau om de Absolute Best Hot Tub Ownership Experience te bieden. HotSpring-spa's worden vervaardigd door Watkins Manufacturing Corporation, een afdeling van Masco Corporation, een Fortune 500 bedrijf met producten zoals de bekende merken Delta®-kranen, KraftMaid®-omkastingen en Behr® -verven. Raadpleeg HotSpring.com voor meer informatie en vestigingen van verdelers.

Over The Bachelor
In de populaire primetime realityserie van ABC, The Bachelor, krijgt één gelukkige man de kans om de ware liefde te vinden. The Bachelor wordt gepresenteerd door Chris Harrison en geproduceerd door Next Entertainment in samenwerking met Warner Horizon Television. Voor meer informatie over The Bachelor, raadpleeg http://abc.go.com/shows/the-bachelor.

 

Uw lokale verdeler kan u helpen om de beste prijzen en opties voor spa's te vinden in uw buurt. Omwille van de productiekosten kunnen de prijzen variëren naargelang de locatie.

EEN VERDELER ZOEKEN


You Must Enter a Postal Code & Select a Country

Ontvang gratis een vrijblijvende offerte van uw erkende HotSpring-verdeler.

Vul uw Voornaam in
Vul uw Achternaam in
Vul uw Adres in
Kies Land
Vul uw Stad in
Vul uw Postcode in
Vul uw E-mailadres in
Enter a valid phone number
Kies Model
Kies Tijdspanne tot aankoop
 
 
 
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.
Een website probleem rapporteren