HotSpring® Bolt-spa te zien in het tv-programma Bath Crashers op DIY Network

VISTA, Calif.,— Een nieuwe HotSpring® Bolt™-spa werd gekozen om een thuishaven te helpen herinrichten voor het tv-programma Bath Crashers, dat wordt uitgezonden op maandag, 28 oktober op DIY Network.

In het programma—dat deel uitmaakt van de populaire “Crasher”-serie met Yard Crashers, House Crashers en Kitchen Crashers—breken presentator Matt Muenster en zijn team badkamers af en richten ze die opnieuw in tot verbluffende, functionele en moderne leefruimtes. De aflevering wordt uitgezonden op het kanaal HGTV.

Hoewel Bath Crashers meestal binnenshuis blijft, wordt tijdens deze unieke aflevering een bonte badkamer omgetoverd tot een luxueuze thuishaven binnenshuis en buitenshuis om een gestresseerde huiseigenaar uit Minnesota te helpen. De producer van het programma koos het Bolt-model uit de HotSpring Limelight®-collectie om deze spa-ervaring naar voren te schuiven en ontspanning, verbondenheid en welzijn te stimuleren. De glanzende champagnekleurige kuip en redwood-omkasting van de energiezuinige Bolt-spa, met zijn kalmerende hydromassage-jets en schitterende onderwaterverlichting, vervulde de thuisspa-ervaring waarnaar de producers op zoek waren.

Deze herinrichting wordt heel mooi en totaal anders dan de norm. Het project omvat de inrichting van een grote badkamer met drie grote muren van gerecycleerd graniet, een hydrotherapie massagebed, meerdere douchezones, een verzonken badkuip met een waterornament en een dubbelzijdige vuurhaard. Vervolgens zet een tuinaanlegteam de spa-ervaring buiten verder met een verzonken spa en een douche op zonne-energie.

HotSpring Spas of Iowa and the Twin Cities, met eigenaar Thad Schaben, een erkende HotSpring-verdeler met vijf vestigingen (Hotspringgreen.com), was de onderaannemer voor de bouw, levering en installatie van de spa in juli van dit jaar. Eric Piekarski, verkooppartner van HotSpring, was ter plekke om toezicht te houden op het project.

“Wij zijn heel blij dat er voor dit programma werd gekozen voor een HotSpring-spa,” zegt Kacy Rivers, HotSpring Brand Manager. “Wij hopen dat het veel andere gestresseerde huiseigenaars zal helpen begrijpen hoe eenvoudig het is om te genieten van dagelijkse ontspanning en tijd voor het gezin met behulp van een HotSpring-spa.”

Over HotSpring Spas

HotSpring Spas is het meest toonaangevende spa-merk ter wereld en biedt klanten kwaliteit, innovatie en energiebesparing en klantenondersteuning van het hoogste niveau. HotSpring-spa's worden vervaardigd door Watkins Manufacturing Corporation, een afdeling van Masco Corporation, een Fortune 500 bedrijf met producten zoals de bekende merken Delta®-kranen, KraftMaid®-omkastingen en Behr®-verven.

Uw lokale verdeler kan u helpen om de beste prijzen en opties voor spa's te vinden in uw buurt. Omwille van de productiekosten kunnen de prijzen variëren naargelang de locatie.

EEN VERDELER ZOEKEN


You Must Enter a Postal Code & Select a Country

Ontvang gratis een vrijblijvende offerte van uw erkende HotSpring-verdeler.

Vul uw Voornaam in
Vul uw Achternaam in
Vul uw Adres in
Kies Land
Vul uw Stad in
Vul uw Postcode in
Vul uw E-mailadres in
Enter a valid phone number
Kies Model
Kies Tijdspanne tot aankoop
 
 
 
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.
Een website probleem rapporteren