HOTSPRING SPAS STELT NIEUW MPSCENTS-OXIDATIEMIDDEL ZONDER CHLOOR PLUS AROMATHERAPIE VOOR

Fleurige geuren kunnen passen bij de stemming van de gebruiker, terwijl ze helpen het spa-water kristalhelder te houden

10 april 2008—Spa-eigenaars die een meer natuurlijke aanpak voor waterverzorging wensen, kunnen nu genieten van sprankelend helder spa-water en geweldige aroma's in één eenvoudige stap met het MPScents® -oxidatiemiddel zonder chloor plus aromatherapie, de laatste nieuwe toevoeging voor de FreshWater® -waterverzorging productlijn van HotSpring® Spas.

"Een waterverzorgingssysteem met minder chloorgebruik trekt vele spa-eigenaars aan en aromatherapieproducten verbeteren de spa-ervaring," zegt Kacy Cosley, Productmanager voor HotSpring Spas, het meest verkochte merk van mobiele spa's ter wereld. "Door geur toe te voegen aan onze MPS-schokbehandeling zonder chloor bieden wij een handige oplossing in één fles voor deze categorie van eigenaars."

Het chloorvrije MPScents-oxidatiemiddel in korrelvorm past perfect bij het EverFresh® -waterverzorgingssysteem dat HotSpring Spas reeds aanbiedt, zegt Cosley. Het MPScents-oxidatiemiddel zonder chloor biedt dezelfde snelwerkende oxidatiekracht als het originele chloorvrije FreshWater MPS-oxidatiemiddel, met het bijkomende voordeel van de verfrissende aroma's.

Klanten kunnen kiezen uit een van de volgende geuren naargelang hun stemming:

  • Citrus Blossom voor een opwekkende ervaring
  • Island Escape voor een geestelijke ontspanning
  • Spring Shower voor een verfrissend bad
  • Zen Garden voor een kalme troost
Over HotSpring-spa's

Watkins Manufacturing Corp., dat werd opgericht in 1977 en is gevestigd in Vista, Californië, is de fabrikant van HotSpring-spa's. Sinds het ontstaan van Watkins werden er al meer dan 800.000 spa's verkocht. Het wereldwijde verdelersnetwerk van Watkins met meer dan 950 verkoop- en servicecentra is terug te vinden in alle 50 staten van Amerika, Canada en in meer dan 60 andere landen. Watkins is een afdeling van Masco Corp. (MAS-NYSE), een Fortune 500 bedrijf, met kwaliteitsproducten zoals Delta® -kranen, KraftMaid® -omkastingen en Behr® -verven. Meer informatie en vestigingen van verdelers zijn online beschikbaar via www.hotspring.com of door te bellen naar het nummer 800-401-2768.

Uw lokale verdeler kan u helpen om de beste prijzen en opties voor spa's te vinden in uw buurt. Omwille van de productiekosten kunnen de prijzen variëren naargelang de locatie.

EEN VERDELER ZOEKEN


You Must Enter a Postal Code & Select a Country

Ontvang gratis een vrijblijvende offerte van uw erkende HotSpring-verdeler.

Vul uw Voornaam in
Vul uw Achternaam in
Vul uw Adres in
Kies Land
Vul uw Stad in
Vul uw Postcode in
Vul uw E-mailadres in
Enter a valid phone number
Kies Model
Kies Tijdspanne tot aankoop
 
 
 
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.
Een website probleem rapporteren