HOTSPRING® SPAS ONTVANGT PRESTIGIEUS CERTIFICAAT VOOR SPA-ONDERZOEK

Het merk is een van slechts vijf die de prijs vier jaar op rij in ontvangst mocht nemen

1 december 2008—Van de 167 spa-merken die tegenwoordig worden geproduceerd heeft Spasearch™-magazine voor het vierde jaar op rij HotSpring® Spas erkend als Gecertificeerde Fabrikant voor Spa-onderzoek. HotSpring Spas is een van de slechts vijf merken die dit begeerde certificaat al vier jaar op rij heeft mogen ontvangen.  

Het certificaat erkent HotSpring als een fabrikant die constant een superieure koopervaring biedt voor nieuwe spa-eigenaars op basis van een tevredenheidsenquête uitgegeven door derden. Om de algemene klantentevredenheid te testen, werd er aan de enquêtedeelnemers een aantal vragen gesteld over het product, onder meer over het uitzicht, de kwaliteit, de betrouwbaarheid, het gebruiksgemak, het comfort en de waarde. Er werd hen ook gevraagd om hun plaatselijke verdeler te beoordelen op gebied van productkennis, professionaliteit en installatie.

De veelgevraagde prijs bevestigt de levenslange verbintenis van HotSpring Spas tot uitmuntendheid. "Wij zijn zeer vereerd en verheugd dat de consumenten de toewijding van HotSpring Spas om ervoor te zorgen dat ze op ons kunnen rekenen om hen te begeleiden van het begin van hun winkelervaring en gedurende de hele levensduur van hun spa zo op prijs stellen," zegt Samantha Weiser, HotSpring Brand Manager.

HotSpring Spas wordt al lang erkend als de brancheleider op gebied van ontwerp van innovatieve en kwaliteitsvolle spa's. U kunt gewoon geen spa vinden die nog meer energiezuinig is. Onderzoeken van derden bevestigen dat HotSpring-spa's extreem lage, gedocumenteerde gebruikskosten hebben. Er werden al meer dan 800.000 HotSpring-spa's verkocht en met een verdelersnetwerk van meer dan 950 verkoop- en servicecentra in alle 50 staten van Amerika, Canada en in meer dan 60 andere landen is een expert steeds dichtbij.

Over HotSpring Spas

Watkins Manufacturing Corporation, dat werd opgericht in 1977 en is gevestigd in Vista, Californië, is de fabrikant van HotSpring-spa's. Watkins is een afdeling van Masco Corporation, een Fortune 500 bedrijf met producten zoals Delta®-kranen, KraftMaid®-kasten en Behr®-verven.

Voor meer informatie over HotSpring®-spa's of vestigingen van verdelers, raadpleeg  www.hotspring.com.

Uw lokale verdeler kan u helpen om de beste prijzen en opties voor spa's te vinden in uw buurt. Omwille van de productiekosten kunnen de prijzen variëren naargelang de locatie.

EEN VERDELER ZOEKEN


You Must Enter a Postal Code & Select a Country

Ontvang gratis een vrijblijvende offerte van uw erkende HotSpring-verdeler.

Vul uw Voornaam in
Vul uw Achternaam in
Vul uw Adres in
Kies Land
Vul uw Stad in
Vul uw Postcode in
Vul uw E-mailadres in
Enter a valid phone number
Kies Model
Kies Tijdspanne tot aankoop
 
 
 
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.
Een website probleem rapporteren