HOTSPRING® SPAS BRENGT EEN REVOLUTIE TEWEEG IN HET SPA-EIGENAARSCHAP

14 juli 2010 – HotSpring® Spas, wereldwijd het meest verkochte merk van mobiele spa's, introduceert het ACE -zoutwatersysteem . Het ACE-systeem is het eerste en enige ingebouwde spa-zoutwaterreinigingssysteem dat gebruik maakt van diamanttechnologie, een innovatie die consumenten een eenvoudigere verzorging van hun spa biedt met minder reinigingsmiddel in flessen, wat leidt tot fris, zuiver water. De eigenaars van een HotSpring-spa kunnen met het ACE-systeem genieten van een bijna onderhoudsvrije spa-ervaring, omdat de noodzaak om het water dagelijks of wekelijks met traditionele systemen te onderhouden gereduceerd wordt tot eenmaal per maand. Deze benadering met minder onderhoud biedt de eigenaars van een spa meer tijd om zich in hun spa te ontspannen, want er is minder waterverzorging nodig om het water zuiver te houden.
 
De exclusieve en unieke diamanttechnologie van het ACE-systeem, die tegenwoordig in Europese brouwerijen en internationale cruisemaatschappijen wordt gebruikt om water zuiver te houden, wordt voor het eerst toegepast in de spa-branche.  De diamantelektrode van het systeem verhoogt in combinatie met twee titaniumelektrodes de reinigingskracht, terwijl er minder zout wordt gebruikt dan in andere zoutwatersystemen. Bovendien brengt het automatisch vijf verschillende reinigingsmiddelen voort in plaats van enkel chloor. Hierdoor wordt het aantal producten in flessen om te meten en te gieten minder.
 
Volgens J.J. uit Murrieta, Californië, eigenaar en verdeler van HotSpring-spa's en gebruiker van het ACE-systeem, "Ondanks het veelvuldige gebruik van onze HotSpring-spa door mijn kinderen en ons verwenmoment na de werkdag, blijft het water kristalhelder en voelt het zacht aan op onze huid. Ik kan me onze spa al niet meer inbeelden zonder dit." 
 
"Wij willen consumenten bereiken die al wel eens gedacht hebben om een spa aan te schaffen, maar ervoor terugdeinsden omwille van het onderhoud of omdat ze negatieve ervaringen hadden met droge en geïrriteerde huid, oogirritatie of nare geuren die gepaard gaan met traditionele chloorwaterbehandelingen," zegt Steve Hammock, President van HotSpring Spas. "Het ACE-zoutwatersysteem is eenvoudig en de reinigingsmiddelen worden opgewekt door natuurlijke bronnen, waardoor het water zachter is en er geweldig uitziet, geweldig aanvoelt en ruikt. De nationale reactie van klanten en verdelers op dit nieuwe waterverzorgingssysteem is overweldigend."
 
Via intuïtieve en eenvoudig te doorbladeren menu's op het controlepaneel van de spa kunnen eigenaars het ACE-zoutwatersysteem gemakkelijk bedienen. Zodra het geactiveerd is via de juiste stappen, werkt het ACE-systeem op zichzelf met minimaal onderhoud. Eigenaars dienen alleen nog af en toe het ontsmettingsniveau te controleren met een FreshWater® -teststrip, het gebruiksniveau eenmaal per maand te bevestigen en de cel van het ACE-systeem om de drie maanden gedurende 10 minuten onder te dompelen in een reinigingsoplossing.     
 
Voor uw gemoedsrust wordt er een statusbericht weergegeven op het bedieningspaneel dat aangeeft of het ACE-systeem het water aan het reinigen is. Eigenaars van een HotSpring-spa kunnen zich dus concentreren op de ontspanning, de voordelen van hydrotherapie, het samenkomen met familie en vrienden of de spa gebruiken als stressvrije overgangsruimte tussen het werk en thuis.
 
Nog een belangrijk voordeel van dit innovatieve systeem is dat het de invloed op het milieu vermindert. Zo wordt overmatig gebruik van chemicaliën vermeden aangezien het automatisch de juiste hoeveelheid reinigingsmiddelen opwekt. Hierdoor kan de frequentie van het afvoeren en opnieuw vullen van de spa verminderd worden ten opzichte van andere waterverzorgingssystemen. Bovendien is er zo minder chemische invloed op buitenlandschappen door waterafvoer. 
 
 
 

HOE WERKT HET ACE-ZOUTWATERSYSTEEM SYSTEEM: 

Als de diamantelektrode in het ACE-systeem wordt geactiveerd, breekt het watermoleculen af tot hoog energetisch actieve zuurstof. Actieve zuurstof is een van de meest doeltreffende natuurlijke reinigingsmiddelen ter wereld en vormt de eerste manier waarop het ACE-systeem automatisch het water reinigt. De actieve zuurstof komt vervolgens samen met zout en andere elementen in het water om chloor en de drie andere krachtige oxidatiemiddelen - ozon, waterstofperoxide en monopersulfaat (MPS) voort te brengen. De oxidatiemiddelen worden allemaal reinigingsmiddelen genoemd aangezien ze synergetisch samenwerken om het spa-water te reinigen, naast de chloor die het water ontsmet.
 

BESCHIKBAARHEID:

HotSpring-spa's worden verkocht door meer dan 800 verdelers wereldwijd, gevestigd in alle 50 staten van Amerika, Canada en in meer dan 65 andere landen. Om de dichtstbijzijnde verdeler te zoeken, raadpleeg www.hotspring.com en bezoek ACE voor meer informatie.
 
 
Over HotSpring-spa's
HotSpring-spa's worden geproduceerd door Watkins Manufacturing, de befaamde wereldleider op vlak van spa's. Watkins is een afdeling van Masco Corporation, een Fortune 500 bedrijf met producten zoals de bekende merken Delta®-kranen, Kraftmaid®- omkastingen en Behr® -verven. Met meer dan 800 onafhankelijke verdelers wereldwijd, zijn HotSpring-spa's verkrijgbaar in alle 50 staten van Amerika, Canada en in meer dan 65 andere landen. HotSpring-spa's bieden klanten kwaliteit, innovatie en energiezuinigheid en klantenondersteuning van het hoogste niveau om de absoluut beste eigenaarservaring ooit te bieden. Meer informatie en vestigingen van spa-verdelers zijn online beschikbaar via www.hotspring.com.
 
Mediacontacten:
Courtney Berg
BERKMAN voor HotSpring® Spas
619.231.9977 (kantoor), 305.773.6592 (mobiel)
 

Uw lokale verdeler kan u helpen om de beste prijzen en opties voor spa's te vinden in uw buurt. Omwille van de productiekosten kunnen de prijzen variëren naargelang de locatie.

EEN VERDELER ZOEKEN


You Must Enter a Postal Code & Select a Country

Ontvang gratis een vrijblijvende offerte van uw erkende HotSpring-verdeler.

Vul uw Voornaam in
Vul uw Achternaam in
Vul uw Adres in
Kies Land
Vul uw Stad in
Vul uw Postcode in
Vul uw E-mailadres in
Enter a valid phone number
Kies Model
Kies Tijdspanne tot aankoop
 
 
 
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.
Een website probleem rapporteren