HET BESTE NOG BETER MAKEN

1 november 2002—Een organisatie van "wereldklasse" worden, is een van de voornaamste doelstellingen van Watkins Manufacturing. In dit opzicht stelde Watkins zichzelf tot doel een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf te worden en haalden ze in 1998 met trots hun ISO 9001-certificaat volgens de norm van 1994. Dit certificaat is echter niet permanent. De ISO 9001-accreditatienormen en -vereisten worden voortdurend herzien en verfijnd. Daarom wordt Watkins om de zes maanden opnieuw geauditeerd, om de drie jaar opnieuw gecertificeerd en om de zes jaar opnieuw geëvalueerd en moeten wij een strenge diepgaande "overgangsaudit" ondergaan om onze ISO 9001-recertificering voor de nieuwe gevestigde norm te verkrijgen.

De nieuwe norm, die de versie van 1994 vervangt, is ISO 9001:2000. Deze certificering is tot op heden de meest strenge en vereist de naleving van een meer veeleisende set van kwalificatiecriteria met een meer klantengerichte aanpak voor kwaliteit. De nieuwe norm maakt gebruik van een kwaliteitsbeheersysteem dat organisaties helpt om een algemeen beter kwaliteitsbeheer te bereiken in hun activiteiten. De nieuwe normen werden ook ontworpen om de doeltreffendheid verder te verbeteren, de bedrijfskosten te verminderen, de klantenservice te verbeteren door productiefouten te minimaliseren, een feitelijke aanpak te hanteren voor besluitvorming en wederzijds vruchtbare leveranciersrelaties te ontwikkelen en behouden.

"Met trots kondigen wij aan dat wij hebben voldaan aan de strenge normen en vereisten van het nieuwe ISO 9001:2000-certificeringsprogramma, een erkend symbool van uitmuntendheid van wereldklasse," zegt Steve Hammock, President van Watkins Manufacturing. "Deze naleving vertegenwoordigt onze verbintenis tot productionele uitmuntendheid en voortdurende ontwikkeling van ons kwaliteitsbeheer. Door aan deze norm te voldoen heeft Watkins zijn positie van industrieleiderschap versterkt. Onze klanten voelen vertrouwen omdat ze weten dat de spa die ze kopen voldoet aan deze strenge richtlijnen," zegt Harbol.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Watkins Manufacturing
800-999-4688

Uw lokale verdeler kan u helpen om de beste prijzen en opties voor spa's te vinden in uw buurt. Omwille van de productiekosten kunnen de prijzen variëren naargelang de locatie.

EEN VERDELER ZOEKEN


You Must Enter a Postal Code & Select a Country

Ontvang gratis een vrijblijvende offerte van uw erkende HotSpring-verdeler.

Vul uw Voornaam in
Vul uw Achternaam in
Vul uw Adres in
Kies Land
Vul uw Stad in
Vul uw Postcode in
Vul uw E-mailadres in
Enter a valid phone number
Kies Model
Kies Tijdspanne tot aankoop
 
 
 
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.
Een website probleem rapporteren