HECTISCHE FEESTDAGEN? HET GESCHENK VAN ONTSPANNING OM TE GEVEN EN TE ONTVANGEN MET EEN MOBIELE HOTSPRING-SPA

De spa-"sokcadeautjes" bevatten draadloze muzieksystemen, afstandsbedieningen & spa-verlichting

29 oktober 2007 — De feestdagen komen er weldra weer aan en dus ook het bekende dilemma in verband met de kerstgeschenken: Is het beter om te geven of te krijgen?

U wilt het perfecte geschenk geven aan de mensen die u het meest dierbaar zijn in uw leven-uw gezin. Toch voelt u zich een beetje egoïstisch omdat u iets speciaals wilt voor uzelf. Waarom geeft u geen geschenk dat aan beide dingen voldoet—een spa.

"U geeft uw gezin een geschenk waar iedereen nog jarenlang van zal genieten en u krijgt zelf ook de voordelen van totale ontspanning, hydromassage en samenzijn met uw gezin," zegt Mike Dunn, Vice President van Verkoop & Marketing voor HotSpring® Spas, het meest verkochte merk van mobiele spa's ter wereld.

"Stel u voor dat u over een spa beschikt in de privacy van uw eigen tuin, altijd warm en klaar voor u na afloop van een lange dag."

HotSpring biedt spa's aan in een ruim gamma van modellen en prijzen, waaronder de Aria™-spa, winnaar van de prijs voor Beste Aankoop van 2007 van Consumers Digest in de categorie luxe-spa's. De Aria-spa biedt comfortabel plaats aan vijf volwassenen. Vijfendertig krachtige spa-jets bieden maximale hydromassage om vermoeide spieren te ontspannen en te kalmeren.

Dit spa-model bevat de exclusieve Moto-Massage™ DX-jet, die twee krachtige waterstralen op en neer uw rug laat gaan. De Aria-spa bevat tevens een in de fabriek ingebouwd muzieksysteem met CD- en MP3-spelers plus een AM/FM-radio die kunnen worden afgespeeld via twee draaiende pop-up-luidsprekers en een geluidsverbeterende subwoofer. Het elegante BellaFontana™-waterornament, dat wordt aangevuld met de rijke kleuren van het Luminescence™-verlichtingssysteem, optimaliseert het ultieme genot van uw ervaring met de Aria-spa.

De spa is omgeven door een exclusieve Everwood™-omkasting (een zijpaneel in namaakhout dat zo knap is als natuurlijke redwood maar dan zonder het onderhoud) en bevat een geavanceerd optisch controlepaneel dat voorgeprogrammeerd is voor eenvoudige bediening.

Last-minute consumenten zullen het op prijs stellen dat een HotSpring-spa eenvoudig te installeren is. Er is geen speciale vergunning, constructie of loodgieterij voor nodig. Bij levering van de spa plaatst u hem op een terras of versterkt plankier dat waterpas is, vult u hem met water en sluit u hem aan op een daartoe bestemde elektrische bron van 115- of 230-volt (naargelang het spa-model) en dan is hij klaar voor gebruik. De spa is energiebesparend, volledig autonoom en nagenoeg onderhoudsvrij.

HotSpring heeft zelfs een volledige lijn van "sok-cadeautjes" om de Aria en de rest van de reeks HotSpring-spa's aan te vullen. Deze bevatten de AudioCast™- en Moonlight™-muzieksystemen voor spa's; de inschuifbare afdekkingshefsystemen voor spa's en de afdekkingssteunen; de IQ 2020™-afstandsbediening; de spa-verlichtingssystemen; het automatische AutoFresh™-waterverzorgingssysteem; plus spa-accessoires, waaronder privacypanelen, spa-trapjes, parasols, handgrepen, handdoekrekken en spa-kussens.

"Een spa kan uw levenskwaliteit verbeteren door een stille toevluchtsoord te bieden om te ontsnappen aan de complicaties van het dagelijkse leven en het is een manier om opnieuw contact te leggen met familie en vrienden," zegt Dunn.

"Zie het als een vakantie in eigen tuin die het hele jaar lang duurt. Tijdens de koudere wintermaanden kan het baden in een spa met warm water helpen om een gevoel van claustrofobie te genezen en een verkwikkende manier bieden om te genieten van de buitenlucht."

Een HotSpring-spa is ook een fantastische manier om stress te verminderen. Tenzij u een voltijdse masseuse in dienst hebt, is een spa de perfecte manier om te ontspannen na een zware werkdag, een fitnesstraining of een hele dag met de kinderen. De masserende actie van een spa–gevormd door het versturen van een combinatie van warm water en lucht via de spuitmonden van de jet–leidt tot een "energierijke" stroom van water die spanning losmaakt en veel andere therapeutische voordelenbiedt, zoals het ontspannen van vermoeide en pijnlijke spieren, het verbeteren van de circulatie, het verwekken van slaapen het verhogen van mentale relaxatie en scherpte.

Over HotSpring Spas
Watkins Manufacturing Corp., dat werd opgericht in 1977 en is gevestigd in Vista, Californië, is de fabrikant van HotSpring-spa's. Sinds het ontstaan van Watkins werden er al meer dan 700.000 spa's verkocht. Het wereldwijde verdelersnetwerk van Watkins met meer dan 900 verkoop- en servicecentra is terug te vinden in alle 50 staten van Amerika, Canada en in meer dan 60 andere landen. Watkins is een afdeling van Masco Corp. (MAS-NYSE), een Fortune 500 bedrijf met kwaliteitsproducten zoals Delta®-kranen, KraftMaid®-omkastingen en Behr®-verven. Meer informatie en vestigingen van verdelers zijn online beschikbaar via www.hotspring.comof door te bellen naar het nummer 1-800-401-2768.

 

Uw lokale verdeler kan u helpen om de beste prijzen en opties voor spa's te vinden in uw buurt. Omwille van de productiekosten kunnen de prijzen variëren naargelang de locatie.

EEN VERDELER ZOEKEN


You Must Enter a Postal Code & Select a Country

Ontvang gratis een vrijblijvende offerte van uw erkende HotSpring-verdeler.

Vul uw Voornaam in
Vul uw Achternaam in
Vul uw Adres in
Kies Land
Vul uw Stad in
Vul uw Postcode in
Vul uw E-mailadres in
Enter a valid phone number
Kies Model
Kies Tijdspanne tot aankoop
 
 
 
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.
Een website probleem rapporteren