Grote en volledig uitgeruste nieuwe HotSpring-spa zorgt voor verbondenheid

Het Gleam™-model voor 8 personen is waar mensen samenkomen en herinneringen worden gevestigd

Elke morgen worden we wakker met de bedoeling alles uit de dag te halen. Maar naarmate het leven sneller en sneller voorbijgaat, beseffen we hoe belangrijk het is om tijd te maken voor wat het allerbelangrijkste is: een gezonde levensstijl en tijd doorbrengen met de mensen die ons dierbaar zijn. Daarom stelt HotSpring® met plezier de Gleam™voor, de laatste nieuwe toevoeging van de Limelight®-collectie. De Gleam is 2,75 meter lang en 1 meter diep, biedt plaats aan acht volwassenen en is de grootste spa in de HotSpring-familie, ontworpen om verbondenheid en persoonlijk welzijn te stimuleren.

“Wij weten dat herinneringen worden gevestigd wanneer familie en vrienden samenkomen in een HotSpring-spa,” zegt Kacy Rivers, HotSpring Brand Manager. “Het is een plaats die niet alleen dient voor ontspanning, maar ook voor betekenisvolle conversatie, gelach en speciale momenten.”

Groot en volledig uitgerust

De Gleam biedt meer dan alleen maar ruimte om zich uit te strekken. Met een comfortabele ligplaats, 58 richtbare Precision™-jets en 13 gespecialiseerde hydrotherapie-jets, smelten stress en spierspanning als sneeuw voor de zon. De Gleam bevat ook de gepatenteerde bewegende Moto-Massage™ DX-jet, een exclusiviteit van HotSpring. De dubbele spuitmonden creëren krachtige waterstromen die op en neer gaan langs uw hele rug en een ongeëvenaarde verzachting van overspannen spieren bieden.

Zoals alle modellen in de Limelight-collectie wordt de Gleam benadrukt door het mooie Raio™-lichtpuntensysteem. Met in totaal 39 interne onderwaterlampen, een Vidro™-lintenwaterval met achtergrondverlichting en afzonderlijk aanpasbare externe wandverlichting biedt de Gleam een ware belevenis voor uw zintuigen.

Energiezuinig en altijd warm

Ontwikkeld om de Absolute Best Hot Tub Ownership Experience™te bieden, is de Gleam een EnergySmart™-spa, met innovaties zoals de beschermende FiberCor®-isolatie die vier keer dichter is dan het schuim dat wordt gebruikt in de meeste spa's, voor lagere energiekosten. De SilentFlo 5000™-pomp laat het water op doeltreffende manier gedurende 24 uur per dag circuleren om ervoor te zorgen dat uw spa-water zuiver, warm en gebruiksklaar is. De Gleam is gecertificeerd volgens de strenge normen van de California Energy Commission (CEC). 

Beter water en eenvoudigere waterverzorging met ACE®

De Gleam is beschikbaar met het optionele ACE®-zoutwaterreinigingssysteem. Beoordeeld als de nr. 1 voor waterkwaliteit en gebruiksgemak, maakt ACE® gebruik van een gepatenteerde diamantelektrode en een kleine hoeveelheid zout om automatisch krachtige reinigingsmiddelen te creëren. (Zie hoe ACE werkt). ACE is gebruikersvriendelijk en zorgt ervoor dat het water zijdezacht is, goed ruikt en zachter voor de huid is dan traditionele waterverzorgingssystemen.

Voel de muziek

De Gleam is beschikbaar met het nieuwe draadloze audiosysteem van HotSpring met Bluetooth®-technologie en een optioneel binnenshuisstation voor iPod® en iPhone®, waardoor eigenaars van bijna eender welke bron in huis muziek kunnen overbrengen naar de spa.

“Goede dingen gebeuren als mensen de tijd nemen om samen te komen in een HotSpring-spa,” zegt Rivers.  “En zoals bij alle HotSpring-modellen is de nieuwe Gleam ontworpen met uw perfecte spa-moment in het achterhoofd.”

Over HotSpring® SpasHotSpring is het meest toonaangevende spa-merk ter wereld en wordt verkocht via een netwerk van meer dan 700 onafhankelijke verdelers in heel Noord-Amerika en in 65 landen wereldwijd. HotSpring-spa's worden vervaardigd door Watkins Manufacturing Corporation, een afdeling van Masco Corporation, een Fortune 500 bedrijf met producten zoals de bekende merken Delta®-kranen, KraftMaid®-omkastingen en Behr®-verven. Raadpleeg HotSpring.com voor meer informatie en vestigingen van verdelers. 

Uw lokale verdeler kan u helpen om de beste prijzen en opties voor spa's te vinden in uw buurt. Omwille van de productiekosten kunnen de prijzen variëren naargelang de locatie.

EEN VERDELER ZOEKEN


You Must Enter a Postal Code & Select a Country

Ontvang gratis een vrijblijvende offerte van uw erkende HotSpring-verdeler.

Vul uw Voornaam in
Vul uw Achternaam in
Vul uw Adres in
Kies Land
Vul uw Stad in
Vul uw Postcode in
Vul uw E-mailadres in
Enter a valid phone number
Kies Model
Kies Tijdspanne tot aankoop
 
 
 
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.
Een website probleem rapporteren