Grandee-model van HotSpring Spas komt voor in realityshow Glass House

Het meest toonaangevende merk ter wereld voorziet deelnemers van de absoluut beste spa-eigenaarservaring

VISTA, Calif., 5 juli 2012 /PRNewswire/ -- Veertien deelnemers van de nieuwe realityshow op ABC, Glass House, krijgen deze zomer de kans om te genieten van alle voordelen van een duik in een HotSpring®-spa. De producers van de realityshow selecteerden HotSpring, het meest toonaangevende merk ter wereld, zorgvuldig voor het totaal bekabelde, ultramoderne Glass House (glazen huis). "Ze passen perfect bij elkaar, onze Grandee™-spa en het Glass House (glazen huis). Het HotSpring-productengamma is waar traditie samenkomt met modern, en de Grandee biedt het ultieme op vlak van spa-eigenaarschap," zegt Kacy Rivers, HotSpring Brand Manager.

De deelnemers strijden in Glass House voor een kwart miljoen dollar en spelen in de Grandee-spa voor tijd. Aangezien de spa ontwikkeld is voor eenvoud en genot kunnen de deelnemers hun HotSpring-ervaring aanpassen met innovatieve verlichting en entertainment. Exclusieve Moto-Massage™ DX-jets in twee van de hoekzitplaatsen bieden een fantastische rugmassage, terwijl het BellaFontana™-waterornament bijdraagt tot de algemene sfeer met zijn drie verlichte waterbogen. Met zijn uitgebreide, hindernisvrije zitplaatsen biedt de Grandee genoeg ruimte voor zeven personen – zoals te zien is in de première van de serie op 18 juni.

"Kijkers mogen stemmen op hun favoriete aspect van het huis; de HotSpring Grandee-spa zal zeker lovende kritiekkrijgen, net zoals in onze showroom en van HotSpring-eigenaars," zegt Jeff Claypool, eigenaar van Lifestyle Outdoor, Inc., Van Nuys, en verdeler uit Californië die de spa verkocht aan de producers.

De producers zeggen dat de HotSpring Grandee ook te zien zal zijn in het tiende seizoen van de realityshow Hells Kitchen, tevens op ABC, met de vooraanstaande chef Gordon Ramsey. Het lijdt geen twijfel dat de deelnemers zullen smachten naar een kans om hun stress en stramme spieren te verzachten, terwijl ze strijden voor de ultieme prijs en hun droom om in de culinaire sector te werken.

Al 35 jaar lang staat HotSpring Spas aan de top van de industrie op vlak van ultramodern ontwerp en energiezuinige prestatie en leveren wij de Absolute Best Hot Tub Ownership Experience™ aan meer dan 875.000 klanten in alle 50 staten van Amerika en in meer dan 60 landen. Een verbintenis tot geavanceerde engineering en innovatie zorgen ervoor dat HotSpring Spas onovertroffen is op vlak van kwaliteit, energiezuinigheid en functionaliteit, terwijl ongeëvenaarde service en ondersteuning ultieme gemoedsrust bieden. HotSpring Spas maakt deel uit van het Fortune 500 bedrijf, Masco Corporation, met kwaliteitsproducten zoals Delta®-kranen, KraftMaid®-omkastingen en Behr®-verven. 

BRON HotSpring Spas

Bron: PR Newswire

Uw lokale verdeler kan u helpen om de beste prijzen en opties voor spa's te vinden in uw buurt. Omwille van de productiekosten kunnen de prijzen variëren naargelang de locatie.

EEN VERDELER ZOEKEN


You Must Enter a Postal Code & Select a Country

Ontvang gratis een vrijblijvende offerte van uw erkende HotSpring-verdeler.

Vul uw Voornaam in
Vul uw Achternaam in
Vul uw Adres in
Kies Land
Vul uw Stad in
Vul uw Postcode in
Vul uw E-mailadres in
Enter a valid phone number
Kies Model
Kies Tijdspanne tot aankoop
 
 
 
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.
Een website probleem rapporteren