CONSUMER DIGEST BENOEMT BENGAL-SPA TOT BESTE AANKOOP

De Tiger River® Bengal-spa, van de fabrikant van de toonaangevende HotSpring®-spa's, werd eerder dit jaar bekroond als "Beste aankoop" door Consumers Digest. De prijs van Beste Aankoop helpt consumenten om slimme aankoopbeslissingen te nemen en te kiezen voor kwaliteitsproducten met een meerwaarde. De Bengal-spa werd erkend voor zijn populaire eigenschappen en goede prestaties tegen een betaalbare prijs.

Volgens HotSpring Spas, het meest verkochte merk van mobiele spa's ter wereld, is een spa een fantastische manier om uw levenskwaliteit te verbeteren door een comfortabele toevluchtsoord te bieden om te ontsnappen aan de complicaties van de dag. Het warme, bruisende water van een spa doet spanning verdwijnen,verzacht pijnlijke en vermoeide spieren en zorgt ervoor dat u zich verfrist en herboren voelt. Tijd doorbrengen in een spa met dierbaren kan ook uw relaties verbeteren.

"In de hedendaagse maatschappij zijn koppels op zoek naar momenten van rust en samenzijn," zegt relatie-experte Sharyn Wolf, auteur van "How To Stay Lovers For Life," (hoe levenslang geliefden blijven) en woordvoerster van het National Pool and Spa Institute's (NSPI) recent tijdens de nationale "Luvin' The Tub" tour. "Spa's zijn een fantastische manier om kleine oases te creëren waar koppels en families opnieuw contact kunnen leggen met elkaar," legt Wolf uit.

Meer dan 3 miljoen Amerikanen genieten van de therapeutische voordelen van spa's in de privacy van hun eigen tuin. De toenemende populariteit van spa's is rechtstreeks toe te schrijven aan de vele gezondheidsvoordelen van verfijnde, ultramoderne spa's. De masserende actie van een spa, gevormd door het versturen van een combinatie van warm water en lucht via de spuitmonden van de jet, leidt tot een "energierijke" stroom van water die spanning losmaakt en veel andere therapeutische voordelen biedt, zoals het ontspannen van vermoeide en pijnlijke spieren,  het verbeteren van de slaap en het verhogen van mentale relaxatie.

Recente technologische vooruitgangen hebben het bezit van een spa eenvoudiger dan ooit gemaakt. Ze zijn energiebesparend en volledig autonoom. U vult hem gewoon met water, sluit hem aan op een daartoe bestemde elektrische bron van 115v of 230v en dan is hij gebruiksklaar.

De in 1977 opgerichte en in Vista, Californië gevestigde fabrikant van HotSpring-spa's is een afdeling van Masco Corporation, een Fortune 500 bedrijf. Voor meer informatie over Watkins Manufacturing, raadpleeg www.HotSpring.com.

 

Uw lokale verdeler kan u helpen om de beste prijzen en opties voor spa's te vinden in uw buurt. Omwille van de productiekosten kunnen de prijzen variëren naargelang de locatie.

EEN VERDELER ZOEKEN


You Must Enter a Postal Code & Select a Country

Ontvang gratis een vrijblijvende offerte van uw erkende HotSpring-verdeler.

Vul uw Voornaam in
Vul uw Achternaam in
Vul uw Adres in
Kies Land
Vul uw Stad in
Vul uw Postcode in
Vul uw E-mailadres in
Enter a valid phone number
Kies Model
Kies Tijdspanne tot aankoop
 
 
 
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.
Een website probleem rapporteren